Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łebany error!

Dan1elek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hackshield nie usuniesz bo on przy instalacji i tak wróci. Wina wychodzi, że leży po ich stronie. Wielokrotnie miałam ten sam błąd. Myślę, że twój dostawca ma przeciążone swoje serwery i dlatego masz błąd. Zapuść pobieranie tak o 24 a 1 w nocy, jeśli to nie pomoże to nie mam już pomysłu.

sygnatura2.gif

Pomogłam ... bardzo proszę. Plusik mile widziany.

Pozdrowionka.

Opublikowano

Hackshield nie usuniesz bo on przy instalacji i tak wróci. Wina wychodzi, że leży po ich stronie. Wielokrotnie miałam ten sam błąd. Myślę, że twój dostawca ma przeciążone swoje serwery i dlatego masz błąd. Zapuść pobieranie tak o 24 a 1 w nocy, jeśli to nie pomoże to nie mam już pomysłu.

A co ma piernik do wiatraka? :O (oprócz tej samej ilości liter..)

#TOP

Jaki system? Jeśli win7 to spróbuj odpalić jako administrator ze zgodnością SP3, wierz mi, że w wielu rzeczach to pomaga.

Jeśli masz antywirusa, wyłącz go. (może coś odpiernicza)

Nie mam pomysłu co jeszcze.. ;/

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Moim zdaniem to nic nie da, wina leży po stronie Windowsa ponieważ na windowsa 8 gra tak jakby jeszcze nie działa/wyszła.Trzeba czekać na info od supportu

vns0.png

Opublikowano

A co ma piernik do wiatraka? :O (oprócz tej samej ilości liter..)

#TOP

Jaki system? Jeśli win7 to spróbuj odpalić jako administrator ze zgodnością SP3, wierz mi, że w wielu rzeczach to pomaga.

Jeśli masz antywirusa, wyłącz go. (może coś odpiernicza)

Nie mam pomysłu co jeszcze.. ;/

mam win xp "odpal jako administrator" sam zrobiłęm kompa jak nie mogli w salonie anie wiem jak to zrobic...

już znalazłęm ale nic dupson

chyba że zainstalowac sobie 7 ale nie chce bo 1 primo : porysowana płytka troche

Opublikowano

Sama mam xp i miałam ten sam problem. Wina nie jest windowsa na pewno. Zwyczajnie przeciążony internet. Ja ściągałam dopiero o 2 w nocy i dopiero ściągnął się jak nalezy ale przy tym ty nei możesz sobie siedzieć i robić coś na komputerze. Pewbie sobie stronki przeglądasz i wychodzą rezultaty

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

Wina stoi po stronie dostawy internetu nic po za tym. Podczas pobierania zawiesza się i pliki są pobierane uszkodzone. Po raz kolejny mówię zapuść pobieranie i odejdź od komputera na ten czas. Wyłączone muszą być friwell, antywirus, skeyp, gg, torent

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

ale ty kobieto nie pojmujesz? że ja mam neta 20 mb stałęgo i metina juz mam tylko error 108 hackshielda ...

i nie byłsciagany tylko od kolegi

Opublikowano

Hack shiled jest folderem któy przy każdej instalacji pobiera się jeszcze raz i nie pomoże ci od kolegi.

www.sendspace.pl/file/e14b98c0703003a4e0da7a0/hshield

Tu masz z patchowanego hackshield ( wklej do folderu z metinem )

Jaki dokładnie błąd wogole wyskakuje?

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

Przeczytaj ten temat i spróbuj

http://www.mpcforum.pl/topic/288020-tut-spis-wszystkich-sposobow-na-zablokowanie-hsa/

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...