Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][24/7][EP2]BlackStyle !

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo masz XP nie wiem dla czego powaga;/

Dziś mam gości niech ktoś zrobi ci konto i graj

Patch tamten był zły mój błąd sorki

http://hostuje.net/file.php?id=9d4318cda252ee92b017ec82ddb2420f

Zajebiste rozwiązanie :O Macie zamiar coś z tym zrobić? Bo coś wątpie :)

NffKd.png

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no dobra, to kto się zgłasza na ochotnika żeby zrobił mi konto? :)

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

No nic ja nie mam zamiaru się denerwować i dochodzić co,gdzie,jak i dlaczego poczekam może w końcu to ogarną i zrobią jedna konkretną wiadomość co do linków.Tak z innej beczki co się porobiło z BS ep1 ponoć nie miał być zamknięty ale chyba jednak dokonał żywota :P

Opublikowano

No nic ja nie mam zamiaru się denerwować i dochodzić co,gdzie,jak i dlaczego poczekam może w końcu to ogarną i zrobią jedna konkretną wiadomość co do linków.Tak z innej beczki co się porobiło z BS ep1 ponoć nie miał być zamknięty ale chyba jednak dokonał żywota :P

Zgadza się. The end.

Opublikowano

do chuja pana no ja nie moge -.-

Niech ktos poda linki do downloadu co z czym mam pobrac bo nie chodza mi zadne linki z koncowka .tk -.-

@edit;

ja to bym pasow nie dawal osoba jak juz to tylko adminowi..wbijesz lvl opierdoli cie z eq i dowidzenia

Opublikowano

do chuja pana no ja nie moge -.-

Niech ktos poda linki do downloadu co z czym mam pobrac bo nie chodza mi zadne linki z koncowka .tk -.-

@edit;

ja to bym pasow nie dawal osoba jak juz to tylko adminowi..wbijesz lvl opierdoli cie z eq i dowidzenia

Z tego co wyżej wyczytałem, masz XP, już Ci odpowiedzieli, że ktoś kto ma XP-ka, nie może wejść na te strony, sami nie wiedzą dlaczego.

Co do robienia kont-zgadzam się, sam bym nie dał nikomu stworzyć sobie konta, nawet dla admina nie chciałem dać jak nie mogłem. Ja osobiście nie zrobiłbym takiego numeru komuś, ale wiadomo, nie jestem dla Was zaufaną osobą, bo mnie nie znacie. :)

Opublikowano

Avangar czytaj ze zrozumieniem !

]Niech ktos poda linki do downloadu co z czym mam pobrac bo nie chodza mi zadne linki z koncowka .tk

Wniosek

Niech mi poda ktos linki do downloadu bez koncowki .tk

zmiencie hosting i juz -.-

ja mam oplacony na proserwer.pl (mozna wybrac wlasna nazwe) jak h@ chce pasy do konta to na pw podam niech napisze

a nie darmowe przekierowanie przez .tk -.-

Opublikowano

Bardzo fajny serwer :) Administracja mowi ze jutro bedzie sie dziac :),duzo konkursow etc. :)

Juz sie nie moge tych eventow doczekac !! bedzie miazga !! :)

Opublikowano

tak dla wiadomości ogólnej to:

1. Ja i DayEnd nie jesteśmy już w rejestracji,

2. Strona jest i naprawiłem rejestracje i logowanie do ep2 ale oni jej nie chcę,

Pozdro, Karmel :)

@ElPadrino12 Hahaaah no będzie, będzie ;p

fpDPf.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...