Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradźcie mi w sprawie kupna Myszki oraz Podkładki pod nią

ZatrutyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4g jak dla mnie ale i tak wole swoja g300 mam już ja trochę i nie ma problemow :P a podkładka z tesco nawet może być ... nie warto płacić tych 60 zl

Opublikowano

Kup sobie myszke najlepiej bezprzewodową do 100złotych są dobre nawet.

A podkładka nie jest ważna może byc nawet najtansza tak jak up mówił z tesco xD

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

zatruty daj link do tej XTD a pastek bezprzewodowe to jest shit bateria lądować do tydzień lub szukać ... masakra z kablem jest najlepsza jak dla mnie. a i zatruty pamientam czasami drogie nie oznacza najlepsze ;] mój kolega miał klawiature najnowsza cyborga itd i się rozjebała 3 mies później a moja normalna za 10 funtow (50 zloty) trzymała 1,5 roku.Nie mowie żebyś nie kupował drogiego bo ja sam kupie no ale czasami kupie taniej ^^

Opublikowano

natan co masz do bezprzewodowych myszek?

Przecież to nie problem kupić sobie akumulatorki i ładowarke i ładować je co 2 tygodnie?

Ona jest o wiele wygodniejsza od kablowanej.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Ja sądze tak jak natanek wole z kablem ponieważ np. grasz w BF3 i chcesz kogoś np. zastrzelić i nagle ci się myszka wyłącza ja bym się chyba wku**ił

Opublikowano

Niby jak Ci się może bezprzewodowa myszka nagle wyłączyć?

Chodzi Ci o baterie,że się skończy?

Ona się kończy powoli tak,że da się to zauważyć i odpowiednio wcześnie zmienić baterie a nie grasz grasz i pach i nie działa.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Powiem tak. Kupując razera płacisz troche za firmę. Fakt, sprzęt jest świetny ale cena załamuje ;/

Skoro chcesz myszke do gierek wziąłbym to: http://www.morele.ne...-czarna-385953/

Podkładka: http://www.morele.ne...cp10006-509689/

Osobiście nie wydałbym tyle za myszke lecz skoro sie uparłeś to masz ;) Mysz cenowo podobna do Razer'a a według mnie będzie lepsza (6500DPI <3 )

@Edit

A jeśli juz tak sie uprałeś na tą Razor'kę to weź Taipan'a ;)

Opublikowano

Dobra już przestańmy czy kabel jest lepszy czy bezprewodowa więc mi napiszcie która ta myszka lepsza bo moim zdaniem to chyba Roccat Kone XTD

A co sądzisz o tej Roccat Kone XTD???

Opublikowano

chcesz to bierz dobra jest nawet... a co do kabli jak nie wygodne? kolo ekrana wezmę kabel i tada nie ciągnie się do tylu a tak bez kabla grałem w combat arms a tu nagle zacina się i boom ded potem znowu się rusza normalnie ale 5 minut potem to samo i taka jest bajka tych bez kabli. a ja po prostu nie mam bateri w domu czy tam nie szanuje ich jak 80% ludzi ...

@down

no ale jak mówiłem dużo ludzi nie dba o to... jak dla mnie z kablem jest lepsza no i original "mysz" ^^ i czasami spadnie te pudło np od logitech i nie ma sygnału

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...