Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masakra [WL][NO-PRM][20 SLOT][WYSPA][SURVIVAL]

WylogujOjcze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick :bartik246

Skype/Mikro: nie mam, mam, ale nie działa

Będziesz Grifował ?: NIE

7 zdań o sobie: Nazywam się Bartek. Mam 12 lat. Lubie grać w minecrafta. Gram od 1.0.0, więc się znam na MC. Również interesuję się informatyką. Nie popełniam błędów ortograficznych. Jestem miły i mega ogarnięty.

Będziesz uczciwy ?: TAK

Opublikowano

Nick :PLFerbuson

Skype/Mikro:Tak

Będziesz Grifował ?: Nie tempie takich ludzi

7 zdań o sobie: jestem ogar. Lubie MC. Lubie poskakać se na parkourach . Mam 15 lat jestem w 3 gim .Gram od 1.4 Beta . Mam na imię Lukasz .Lubie placki :D

Będziesz uczciwy ?:Tak

Opublikowano

Nick : Litchuania.

Skype/Mikro: To i to.

Będziesz Grifował ?: A po co?

7 zdań o sobie: Hej. Mam na imię Sebastian, mam 14 lat. Jak już pewnie wiesz, chcę się dostać na owy serwer. Dlaczego? Ponieważ żadnych ogarniętych w pobliżu nie ma, hmm. Grałem już na kilku serwerach typu KM, szło mi nawet dobrze. Nie mam zamiaru budować żadnych szałasów, chcę zbudować wielki dom, który będzie się ciągnął pod ziemią. Nie wiem co jeszcze dodać, ale interesuję się grafiką komputerową, samochodami (nie wyścigami, tylko prawdziwymi samochodami) i koszykówką. W przyszłości mam zamiar zostać mechanikiem, mam nadzieję, że mi to wyjdzie. No, to chyba na tyle. Rozpisałem się, że chyba Ci wystarczy, heh. Pa.

Będziesz uczciwy ?: Tak.

PXUm92q.gif

Opublikowano

Nick :KakunaX

Skype/Mikro:Mam ts,skyp i także mikrofon

Będziesz Grifował ?:Nie

7 zdań o sobie: Mam 16lat.Chodzę do szkoły ZST w Mielcu.Lubie grac w piłkę nożna.Trenuje w Klubie Wisłoka Borowa.W wolnym czasie lubie zagrac w minecrafta. Moim marzeniem jest nagrac kiedys cos z skkf-em lub pingwinem.

Mam głos po mutacji . :)

Będziesz uczciwy ?:Tak

Opublikowano

Nick : kubex001

Skype/Mikro: Mam to i to

Będziesz Grifował? : Nie!

7 zdań o sobie:Cześć!Mam na imie Kuba i mam 13 lat.Mieszkam w Iławie. Chciałbym dostac sie na ten serwer ,poniewaz lubie grac z ludzmi ;) i chciałbym cos nagrać . Mam 48 widzów ;) na dowód moj kanał: http://www.youtube.com/user/KubexGameplay?feature=mhee . w Przyszlosci chciał bym zostać grafikiem komputerowym :).

Będziesz uczciwy ?:Tak. !

Opublikowano

Nick : Jacky0

Skype/Mikro: Posiadam mikro i skype ale osobiście wole rozmawiać na TS

:)

Będziesz Grifował?: Dla mnie grifowanie to jest jak gra na creativie, Ja wole zdobyć wszystko sam bądź współpracy z kimś

:)

7 zdań o sobie: Nazywam sie Kuba. Bardzo lubię jeździć na BMX i grać w unihockeja.

:) Mieszkam w Hrubieszowie. Niewiem co jeszcze o sobie napisać.. :P Lubie grać w Minecraft'a

Będziesz uczciwy?: Postaram Się

:) (nie żartuje) Jak ktoś szanuje mnie ja szanuje go :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick :Alvaro

Skype/Mikro:Skype posiadam mikrofon

Będziesz Grifował ?:Głupie pytanie oczywiście,że nie.

7 zdań o sobie:Mam na imię Rafał.Moje zainteresowania to min. Sport,malarstwo i gry.W sporcie gram w siatke.koszykówke pilke nożną i piłkę ręczną dla rozrywki nawet dobrze gram w tenisa stołowego jak kto mówi Ping-Pong.Dobrze maluje olówkiem i nie tylko dla tego maluję,W wolnej chwili gram w Minecraft cs i inne gry.Nosze okulary.Jestem miłą osobą jeżeli z wzajemnaścia druga osoba tak odpowiada.Nie lubię trolów i grifków,mam nadzieję,że tu takich nie znajde o ile mnie przyjmiecie.

Będziesz uczciwy ?:Oczywiscie

Opublikowano

Nick :ElPolako

Skype/Mikro:pw

Będziesz Grifował ?:nie

7 zdań o sobie:Lubie minecrafta , chcę pograć na fajny serwerze który jak myśle bedzie przyjemnie i jestem troszke leniwy wieć nie będę pisał 7 zdan.

Będziesz uczciwy ?:Yes

vintage2x.jpg
Opublikowano

Nick :Pastek

Skype/Mikro:Jest

Będziesz Grifował ?:Nie,bo nie chce aby mi to robiono.

7 zdań o sobie:Jestem uczciwy.Lubię grać na kompie w csa lub minecrafta.Lubie informatyke.Jestem dobrym budowniczym.

Będziesz uczciwy ?:Tak ja nie czituje.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Nick :Noneq

Skype/Mikro: Posiadam skype/ts/mumble/vt ;] Mikrofon SteelSeries 4H

Będziesz Grifował ?:Oczywiście , że nie ;D

7 zdań o sobie:

Siemka jestem Piotrek mam 15 lat chodzę do 3 klasy Gimnazjum interesuję się grami komputerowymi i z lekka piłką nożna . Jestem bardzo miły i koleżeński ;] . Interesuję się E-Sportem i grami komputerowymi . W minecraft'a gram od wersji 1.4_0.1 ;] . To tyle ode mnie trzymajcie się i cześć :) Wybaczcie , że nie ma 7 zdań ale nie wiem co jeszcze napisać ;/ Ale bd mogli mi zadawać pytania na skype ;]

Będziesz uczciwy ?: Tak .

Opublikowano

Nick :Archer

Skype/Mikro:artxdd8000/mam

Będziesz Grifował ?:NIEE@!!!!!

7 zdań o sobie:jestem normalnym nastolatkiem który lubi grać w piłkę nożną , spotykać się ze znajomymi i grać w mc :).

Będziesz uczciwy ?:No jasne że tak :).

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Nick : izajla

Skype/Mikro: Obydwa tak

Będziesz Grifował ?: Nein

7 zdań o sobie: Jestem zabawna oraz przyjacielska. Szukam serwera tego typu, bardzo by m się cieszyła gdybym została dodana. Nagrywała bym także serię z serwera. Myślę że miło by się grało. Nie oszukuję, ogarniam ort. oraz nie przeklinam. Staram się tolerować każde zachowanie :-) Nie wiem czy to było 7 zdań ale ;) a i jeszcze jedno, interesuję się grafiką komputerową

Będziesz uczciwy ?: Tak

Opublikowano

Nick: MinecraftFresh

Skype/Mikro : Skype jest mikro narazie off

Bedziesz Grifował : Nie

:D

7 zdań o sobie : Uwielbiam typ rozgrywki KwadratowaMasakra. Zajmuję się grafiką, Gram w <MC> <CS> <Shayie>. Jestem ogarnięty nie sprawiam problemów. Zaczynam nagrywanie L.P na yt i myślę o nagrywaniu na tym serwerze co mogło by go rozsławić. Zawsze pomocny

:) .

Bedziesz uczciwy: Tak

:D

Bardzo bym chciał dostać sie na ten serwer ale czy się dostane to się zobaczy D:

Opublikowano

Nick :Horusssek

Skype/Mikro:tak

Będziesz Grifował ?:nie

7 zdań o sobie:nazywam się szymon. chodze do 2 gimnazjum.lubie sporty druzynowe. gram w minecrafta od roku. lubie serwery tego typu. lubie grac na multi w przyjemnej atmosferze. chetnie razem z wami zagram

Będziesz uczciwy ?:tak

Opublikowano

Nick:TheBanksPl

skype/mikro: tak

Będziesz grifował?: Nie potrafie o siebie zadbać

7 zdan o mnie: Mam na imie Miłosz.Chodze do 2 gimnazjum.Uwielbiam nagrywać filmy z gier.W minecrafta gram już 6 lat.Chętnie zagram i poznam ciekawych ludzi.Lubie serwery multi i dość ładnie buduje.Zawsze chętnie każdemu pomoge.

Będziesz uczciwy; Tak!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...