Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masakra [WL][NO-PRM][20 SLOT][WYSPA][SURVIVAL]

WylogujOjcze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg Kwadratowa Masakra by WylogujOjcze

Informacje3.png

strzalka.gifTYP: Kwadratowa Masakra

strzalka.gifSloty: 20

strzalka.gifIP: 81.190.101.144

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Nie

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Tak

Administracja5.png

ClonSW

pluginy3.png

Takie jak na kwadratowej .

InformacjeDOT3.png

Chciałbyś pograć na kwadratowej masakrze ? Nie masz jak , ponieważ masz za mało widzów ? Na ten serwer możesz wejść nawet nie mając konta na YT . Wystarczy tylko napisać podanie . Jeśli masz jakieś sugestie co do serwera to pisz śmiało na PW .

Wzór podania :

Nick :

Skype/Mikro:

Będziesz Grifował ?:

7 zdań o sobie:

Będziesz uczciwy ?:

Opublikowano

Nick : darkvegan

Skype/Mikro: mam/mam

Będziesz Grifował ?: NIE

7 zdań o sobie: Mam na imię Kacper.Mam 13 lat. Interesuje się komputerami i sportem. Umiem i lubię grać w piłkę nożną.chodzę do 1 gim.Lubie minecrafta i serwery tego typu. Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest rap, reggae i dubstep

Będziesz uczciwy ?: TAK TAK TAK

Opublikowano

Nick :Tajem

Skype/Mikro:Wszystko jest

Będziesz Grifował ?:Nie.

7 zdań o sobie:Mam naimie Błażej .Interesuje się piłka nożną.W zyciu zawodowym chciałbym byc informatykiem

Będziesz uczciwy ?:Jasne

Opublikowano

Wzór podania :

Nick : Did3k

Skype/Mikro:Tak

Będziesz Grifował ?:Nie

7 zdań o sobie: Jestem Kreatywny.Uczciwy. Nazywam sie kacper.Bardzo kwadratowom masakre lubie grac w pilke

:D:)

Będziesz uczciwy ?:Tak

Wzór podania :

Nick : internetowy

7 zdań o sobie: Jestem Kreatywny.Uczciwy. Nazywam sie filip.Bardzo lubie mape wyspy

:)

terro1445.png

Pomogłem? Daj like + ;)

Opublikowano

a ja ???? :D

Nick : darkvegan

Skype/Mikro: mam/mam

Będziesz Grifował ?: NIE

7 zdań o sobie: Mam na imię Kacper.Mam 13 lat. Interesuje się komputerami i sportem. Umiem i lubię grać w piłkę nożną.chodzę do 1 gim.Lubie minecrafta i serwery tego typu. Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest rap, reggae i dubstep

Będziesz uczciwy ?: TAK TAK TAK

Opublikowano

Nick : MrLoL.

Skype/Mikro: Jest, i równiez jest ;p

Będziesz Grifował ?: Oczywiscie ze Nie.

7 zdań o sobie: Mam na imie Sebastian. Mam 13 Lat. Lubie grac w koszykowke. Lubie plywac na basenie. Lubie grac w minecrafta, Moj staz w minecrafcie, od Alphy, wiec znam juz sie na Minecrafcie dosyc dlugo, jestem kulturalny, mily, nie jestem chamski, pomagam budowac. ;]

Będziesz uczciwy ?: Oczywiscie.

Opublikowano

Nick :Mod

Skype/Mikro:nie/nie

Będziesz Grifował ?:jasne ze nie

7 zdań o sobie:Jestem człowiekiem.Gram w minecraft 2,5roku.Jestem fanem km.Jestem Hubert.Gram po 2-3godz.Jestem przyjacielski.I mam dużo pomysłów,ale nie do opisu:(.

Będziesz uczciwy ?:tak,może raczej tak,napewno tak

kolega bez bez konta na mpc

Nick :sacharz

Skype/Mikro:nie/nie wiem

Będziesz Grifował ?:ne

7 zdań o sobie:Jest spoko.Lubi żartować.Na imę dawid.Ma znajomych.jest człowiekiem.Lubi piłke.

Będziesz uczciwy ?:tak i to jak

Opublikowano

Nick :LanSuJ

7 zdań o sobie:Mam 15 lat.Lubie grać w pilkę nożna.Interesuje sie komputerami.Lubie Kotki. Lubie pomagac idnym ludziom i administracji.Gram w minecraft 2 lata.MInecraft to moja gra na codzien.

Opublikowano

Nick :ExTazer

Skype/Mikro:Wszystko jest

Będziesz Grifował ?: Nie.

7 zdań o sobie: Mam na Dominik. Lubię grać w piłke nożna. Również ręczną. Uwiebliam sluchać muzyki i jestem gotów do współpracy. Będę mógł płacić składki. Jestem koleżeński. Lubie współpracować w grupie. Jestem z Lublina.

Będziesz uczciwy ?: JaSne

Opublikowano

Nick : KosmoTost

Skype/Mikro: 2 razy Tak !

Będziesz Grifował : Nope

7 zdań o sobie: Mam na imię Sebastian i mam 14 Lat. Wychowałem się i mieszkam w Bukownie. Chodzę do 2 klasy gimnazjum. Interesuję się sportem, a dokładnie siatkówką. Gram w amatorskiej drużynie, ale nawet dobrze nam idzie. Poza tym lubię gry MMORPG, RPG oraz Sandbox.

Będziesz uczciwy : Oczywiście !

Opublikowano

Nick : Luriix

Skype/Mikro: Tak

Będziesz Grifował ?: Nie

7 zdań o sobie:Mam na imię Łukasz, chodzę do 1 gim. Mieszkam w Legnicy. W Minecraft, gram od 1 roku, z czego juz minecraft ogarniam 10/10. Lubię muzykę, a dokładne hip hop. Moją pasją jest Piłka nożna..

Będziesz uczciwy ?: Tak

Opublikowano

Nick :Quneten

Skype/Mikro:Posiadam dawidos2245 / Posiadam

Będziesz Grifował ?:Nigdy jeszcze niegrifowalem i nie zamierzam

7 zdań o sobie: Nazywam się Dawid Stępień . Pochodze z Radomia 100km od Warszawy . Interesuje się piłką siatkową oraz nożna ale bardziej siatkową . Gram w minecrafta od wersji 1.7.2 . Chodzędo drugiej klasy gimnazjum . Często będe odwiedzał server . Mam nadziaje ze przyjmiecie mnie do servera .

Będziesz uczciwy ?: Będe jak bardzo umiem

Gdy gram to gram z Tostem

xD

Opublikowano

Nick :Diviss

Skype/Mikro nie mam mikra

Będziesz Grifował ?:Nie.

7 zdań o sobie:Mam na imie Arkaidusz .Interesuje się piłka nożną.W zyciu zawodowym chciałbym byc informatykiem

Będziesz uczciwy ?:Jasne

x

Opublikowano

Nick :albercik113

Skype/Mikro:Tak i tak

Będziesz Grifował ?:Oczywiście, że nie. To jest jedna z rzeczy, których nienawidzę.

7 zdań o sobie:Jestem graczem, który lubi grać zespołowo. Lubi pomagać innym. Premium Minecraft nie mam, ale to chyba nie stanowi przeszkody. Ortografia jest mi bardzo dobrze znana. Nie zabijam bez powodu. Nie jestem złodziejem. Mój minus jest taki, że łatwo się denerwuję. Jeśli chodzi o cheaty, to NIE. Każdy szanujący się gracz nie instaluje ich (ale to już wiemy). Nienawidzę grieferów, złodziei, żebraków i graczy, którzy zabijają bez konkretnego powodu. Czasami (ale bardzo, bardzo rzadko) lubię sobie kogoś "potrollować". Najczęściej jest to osoba, którą znam (no. Darkvegan xD). O to tyle. Mam nadzieję, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone :)

Będziesz uczciwy ?:Oczywiście.

Opublikowano

Nick : Kredeczka

7 zdań o sobie: Mam naimię Ernest.Mam 15 lat xD. Lubie grac na komputerze a najbardziej w minecraft.Jara mnie Kwadratowa masakra bez funkcji pvp gdyz byl by tam maly rozpierdol.Wiec czekam na dodanie i pozdrawiam Ernest xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam-.................. kickuje za zabijanie swin Poprosru Zasrany Serwer

NiePolecam Serwa Administracja Wogule nie ogarnienta rozdaje diamenty pffff.............

terro1445.png

Pomogłem? Daj like + ;)

Opublikowano

Nick : jestemmadry123

Skype/Mikro: Skype Tak Mikro Tak

Będziesz Grifował ?: Nie (Tej odpowiedzi nie da sie rozwinac :P )

7 zdań o sobie: Nazywam sie Kacper S. Mieszkam za granica w Wielkiej Brytani. Interesuje sie grafika w przyszlosci chcialbym byc Informatykiem/Grafikiem. Lubie grac w Battlefield 3 , MW2 , Na serwerze chcialbym zagrac dlatego ze od dluzszego czasu interesuja mnie takie serwery oraz jesli naprawde sa takie pluginy jak na masakrze to serwer musi Wymiatac.

Będziesz uczciwy ?: Się Wię :)

mca.png
Opublikowano

Nick : LuzZer1658

Będziesz Grifował ?: Nie.

7 zdań o sobie: Jestem Ogarem.

Będziesz uczciwy ?:Ta !

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...