Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Yang

coren1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem. Mianowicie każdy z Was wie, że na priv serwach u handlarza bronią jest FMS +9 za np. 15k.. Kupujemy ich cale eq i sprzedajemy za 46k

Chciałem się zapytać czy jest jakiś sposób, aby te przykładowo FMS'y zostały sprzedane hurtem, tzn nie po kolei klikanie, bawienie się, tylko od razu za pierwszym razem zostają sprzedane wszystkie FMS'y..

Czekam na szybką odp. Pozdrawiam ;>

Opublikowano

nie ma takiego sposobu.. ale jeśli na serwie nie ma ulepszaczy potrzebnych to zrób naszyjnik z nieb. i sprzedaj go u handlarza za 50kk

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Niestety ten bug nie działa na tym priwie .. Tylko ten z broniami.. Czyli nie da rady nic zrobić? Nudne jest takie klikanie.. ;p

Opublikowano

Jak z bronimi to myślę że na tym pirivie jest ten bug robisz bron byle jakom na 65 i sellasz u byla jakiego handlarza j dostajesz okolo 40kk

ddduchihaitachiwallpape.jpg
Opublikowano

No tak. Ale najpierw trzeba je dropnac xDD.. Czekaj. Mam 3 nimfy.. Zaryzykuje i sprzedam jedna, zaraz dam rezultat.

@edit

Fuck ;(. Nie działa.. Straciłem nimfe.. Ale mogłeś mieć rację.. Także nie winię Cię za broń ;d

Opublikowano
jest program masz viste wiec jitbit macro recorder masz XP to tasker

Mam XP, pomożesz mi ?

Opublikowano

Na większości privów bugi na yang są ponaprawiane. Spróbuj może z tarczami na 61 +9, bojowym +9, Buty 47lvl, itemy z niebiańskich łez +9(Spróbuj każde). Tyle co znam z bugów, myślę, że pomogłem ;]

21571.jpg 24190.png 32118.png 32324.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...