Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozwinąć interes z 2kkk

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kamole malze bodzie,to staraj sie kupywac tanio i sellac drozej,zaobserwuj na co jest najwiekszy popyt z tych 3 rzeczy KAMOLE to rzecz jasna,ale moga malze i bodzie srednio schodzic,jak bedzie malzy i bodzi pelno na handlu to zajmij sie kamolami,staraj sie jak najtaniej kupywac i wystawiac dosc drogo, ja tak zarobilem na exandrosie z 600kk wbilem 2kkk ale skonczylem grac... :D

Opublikowano

Raczej nie rób tak jak ktoś pisał "kupuj i ulepszaj", lepiej kupować już ulepszone eq/kamole/małze/bodzie/ogonki/leki tanio a potem sprzedawać albo stać w m1 i szukać aż ktoś się pomyli, mi się nie raz zdarzyło znaleść jak ktoś stawił na przykład 60kk zamiast 600kk i byłem sporo do przodu :>

Opublikowano

Kupuj stalki +0, do +4 kuj u gildyjnego, potem mykaj na dt na +5 i znowu gildyjny na +6 i sell ;D

mysle ze to najlepszy sposob na twierdze :D ew. kuj bizuterie z lez. kupuj +7 kuj na +8/9

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Proste, kupujesz rzeczy np. +7 robisz do +8 i cena przedmiotu wzrasta. To jest dobry zarobek na dłuższą mete... : )

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

2kkk to duża kwota. Możesz zrobić EQ na kilka kont 9-15lvl, iść do Imha i za pomocą M2bob'a (proponuję premium - odbije Ci się w Yang) dropić itemy na 30lvl. Koszt zrobienie takiego EQ nie zabierze Ci nawet 1/4 całej kwoty a zysk będzie na prawdę duży.

Opublikowano

Imhaaaaaaaaaa xD na parę kont odpał zrób m2bob jak ci komp ogarnie i na noc zostaw i zobaczysz co tam ci tryśnie. xD

A pózniej jaraj.

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...