Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wykrywalność TA.

K4but0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jak to jest obecnie z botami na rl ? W ostatni raz na rl grałem jak jeszcze każdy na NG latał. Jak jest teraz z botami, czytałem, że TA teraz każdy używa, jak jest z wykrywalnością. Bo mam w planie za jakieś 3 tyg kupić pacca, a teraz sobie wyskillować tym 8 lv. Czy np. może tak być, że teraz skilluje na TA, wbije te dobre skille, za 3 tyg kupie pacca a nagle dostane za miesiąc bana ponieważ np. dzisiaj skillowałem na TA ? Czy bany lecą od razu/ za raporty. Jak nie dostanę do np. tygodnia to już nie dostane ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Za skillowanie nigdy nie dostalem bana a wyskilowałem mojego knigta do 80/80, a moje noob postacie które latały po expowiskach dostały bana, więc zależy jak używasz TA, dla mnie jest wykrywalna jak każdy inny bot,

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Aha. A jak np. bym skillował przez tydzień to mogę nagle za miesiąc dostać bana czy raczej mało prawdopodobne ?

kabuto.png

Opublikowano

Ja ustawiałem :P sobie że jak ktoś przechodził koło mnie to alarm odpalało i sobie w tym momencie maksymalizowałem tibie pisalem hi hello coś z gościem popisałem :P

I wracałem do skilowania

skille 90/90

Opublikowano

Pytasz czy możesz dostać bana po 3 tygodniach od użycia bota, tak możesz. Dlaczego? Ze względu na to że przyjmowanie i rozpatrywanie raportów czasami może trwać, i albo najczęściej je olewaja albo biorą sie po takim czasie że nie wiesz kiedy wylapiesz banicje. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że 30 lvl nabity i narazie jest Okey ;) [oczywiście bez mojej interwencji :P] Chociaż z 2-giej strony 35lvl knight Calmera to już przeszłość :P

94go1x.jpg
Opublikowano

Normalnie to bym bota odpalił i elo :D Ale o paccu myślę, to bym nie chciał aby ze 3/4 pacca poszlo się walić wraz z charem za bota :/

kabuto.png

Opublikowano

Nie 3/4 pacca tylko całe konto, teraz za bota od razu jest delete. Wyexpiłem 8 najcików na TA i to cały czas low stamina. Były po 2 chary na konto i na jednym dostałem bana, a bociłem po mass banie do następnego mass bana. Ten najwyższy 50 knight wylapal delete, a reszta czysta. Kwestia farta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...