Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siemka sprzedać sprzęt dołożyć około 150 zł

Waka Waka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie na ile wyceniacie ten sprzęt

Q8200 zadbany jest nałożona świeżo pasta termo grzewcza obniżająca temperaturę procka o około 8 stopni i z chłodzeniem pasywnym i jest tam jeszcze wiatraczek na tym chłodzeniu (przy graniu w BF3 na Wysokich rozdziała 1980x1080 temp procka nie podskoczyła wyżej niż 35 stopni procek

Płyta główna gigabyte ga-g31m-es2l g31 uatx zadbana

Ram DDR2 2x 2GB 800mhz zadbany

Chcę sprzedać ten komplecik razem lub osobno

dodam do tego 4 GB ramu DDR3 i USB 2.0 mi wystarczy porostu jakaś najtańsza płytka główna procek taki żeby no wiadomo gry chodziły lepiej liczę na wiele propozycji sprzęt mógłby być używany nie koniecznie nowy i ceny około co gdzie i jak a nie ze tutaj masz okazje kupuj bo puki ktoś kupi sprzęt puki ja bd mial te 150 zł to tez minie 2/3 tyg wkońcu wiadomo jak to jest jak ma się 17 lat i nie ma pracy ogólnie mieszkam w gdańsku może ktoś z was by chciał obejrzeć i kupić CZEKAM NA CIEKAWE PROPOZYCIE Za KAŻDĄ JAKĄŚ MODRĄ PREPOZYCIE DOSTANIECIE + NA ZACHĘTĘ ^^

Opublikowano
przy graniu w BF3 na Wysokich rozdziała 1980x1080 temp procka nie podskoczyła wyżej niż 35 stopni procek

W to coś nie uwierzę, chyba że miałeś go zwodowanego.

random.jpg

Opublikowano

ehh sorki ale nw o czym teraz do mnie mówisz mógłbyś wycenić mi procesor płyte główną i ram i jakis procek AMD i płytka główna w cenie tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...