Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Medal of Honor PCvPS3

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co się orientuję MoH jest strasznie zbugowany i poleciłbym ci zaczekać do dużej łatki która nie długo się pojawi i wyeliminuje niektóre '' poważne '' bugi.

Poleciłbym ci kupno Black Ops'a 2 którego premiera jest jutro :D

random.jpg

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kochany, kup, a stracisz.

Ja Cię demotywuję ale widzę jestes zaparty jak osioł :)

Łatka nic nie naprawi. W tej grze można wpakować 30 kul w klate komuś od tyłu a on zdąży odwrócić się i ciebie jeszcze zabić.

Singiel? To totalne bagno, również mnóstwo bugów jak nie więcej niż w multi, singiel jest dupny bo nic nowego się nie dzieje jak w innych grach.

Poczytaj aukcje na allegro. Dużo sprzedawców samo zauważa że gra nie jest dobra.

Rób jak uważasz.

Przekonasz się o stracie pieniędzy, bo Moh ma być czymś w stylu "wypchaj się" między Bf3 a BF4.

Opublikowano

Nowego Ps'a dostanę 1 grudnia więc mam czas na zastanowię się ale jeśli na prawdę do tego czasu nic nie zmienia w MoHu to chyba jednak wybiorę BO2 ...

Opublikowano

Zdecydowanie Black Ops II na PS3 :

-Jeżeli masz headseta poznacz nowych znajomych możesz sie pozniej z nimi umawiac na mecze itd

- Zombie fenomenalna zabawa

-Czemu na PS3? a no temu że brak hackerów i ogólnie poziom jest łatwiejszy wiecej ludzi umie grać lepiej na myszce i klawie ja jestem tym który gra lepiej na padzie: ) prawie zawsze jestem pierwszy :)

Napisałeś że ty też bardziej ogarniasz pada więc że na PS3 to oczywiste a jeżeli uważasz ze BO II To gówno ( dla mnie super) to kupuj cos innego ale na pewno na Ps3 dluzej pograsz bez nerwów do cheaterów wyzwisk itd

RMCF

Opublikowano

Jednak chyba nie kupię żadnej z tych 2 gier :D Moglibyście mi podać jakieś fajne gierki, które już są/będą na PS3 (głównie na multi). Uncharteda mam :D

Opublikowano

Człowieku ile można mówić że ten najnowszy moh to gówno? ....... Jak już tak sie uparłeś to poczekaj aż stanieje do 80zł i niżej... bo na 100% stanieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...