Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Medal of Honor PCvPS3

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie nie wiem na co kupić MoH'a (aż 100zł różnicy) ... Ale na kompie mogę mieć problem z multi bo nie mam ''pro elo'' kompa, a na PS3 nie będzie z tym problemu moglibyście mi doradzić na co kupić :D ? Jest jeszcze to, że na pc będę mógł pograć ze znajomymi, a na PS3 nie bardzo :(

Mój komp:

Procesor - Intel® Core™2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz

Karta graficzna - ATI Radeon HD 4800 Series

System operacyjny - Windows 7

Ilość ram - 2 GB

Zasilacz. - CHIEFTEC 560V

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra nie warta świeczki. Najlepiej wgl nie kupuj i czekaj na premiere CoD BO 2.

Jeśli już tak bardzo chcesz MoH to PC bo na ps i innych tego typu rzeczach nie da się prawie grać...

Opublikowano

A coś o tym Black Ops II ? Ogólnie to nie przepadałem za tą serią ale multi z Black Opsa II wygląda zachęcająco ;)

Wychodzi za kilka dni ,bronie z przyszłości itp [2025rok]. Sam miałem kupować moha ,ale jak zagrałem w bete na xboxie odechciało mi się i kupuje coda

Opublikowano

' bo na ps i innych tego typu rzeczach nie da się prawie grać... ' Dlaczego ??

Może źle się wyraziłem. Wg mojej opinii i osób które grały na ps w fpp na padzie się bardzo źle gra w te gry. Jeśli chcesz grać na klawiaturze to spoko ;f

A coś o tym Black Ops II ? Ogólnie to nie przepadałem za tą serią ale multi z Black Opsa II wygląda zachęcająco ;)

Kontynuacja gry CoD Black Ops. Ogółem Black Ops nie przyciągnął do siebie wielkiej ilości graczy ale BO 2 ma być tak dopracowany, że wszyscy się ponownie do niego przekonują. Gra odbywa się w 2025 więc jest to ciekawe :) Dobry wybór map na mp, najlepsza kampania ze wszystkich gier fpp.

Opublikowano

Wychodzi za kilka dni ,bronie z przyszłości itp [2025rok]. Sam miałem kupować moha ,ale jak zagrałem w bete na xboxie odechciało mi się i kupuje coda

A to nie moje klimaty za bardzo ...

Poczekam na tego wielkiego patcha do MoHa jak nie poprawi gry to pewnie nie kupię..

Może źle się wyraziłem. Wg mojej opinii i osób które grały na ps w fpp na padzie się bardzo źle gra w te gry. Jeśli chcesz grać na klawiaturze to spoko ;f

Więcej w FPP ograłem się na PS3 i tak na prawdę bardziej ogarniam niż na myszce i klawiaturze :D

A może Far Cry 3 ?? Od razu mówię, że chodzi mi głównie o multi ..

Opublikowano

Jak chodzi ci o multi to Black Ops II lub BF3

BF3 miałem na pc skończyłem grać i ledwo uciągał... Czekam na Black Opsa II na PS3 mam nadzieję, że się nie zawiodę bo to będzie moja 1 gra z tej serii :P

Hmm, a może Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier :) ?

Opublikowano

Dobra to, że na PS3 kupię to już pewne tylko pozostaje pytanie co....

MoH vs. Black Ops II vs. Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

(chodzi mi o multi)

Opublikowano

Osobiście? Odradzam kupna tej gry. Tak się na nią napaliłem jak szczerbaty na suchara, a to totalna porażka. Singiel do dupy, multi to najgorszy śmieć w grze, a o klimacie i dialogach zupelnie nie ma co mówić. ŻENADA.

Kup bf3 albo Coda.

Ale zeby nie było. Wybierz Ps3.

Opublikowano

Albo bf3 na pc lub AC III na ps :) ja mam ti i to i ciesze się z mojego wybory kumpel wolał MoH i teraz pełza domnie żeby pograć w AC III a mowił że będzie odwrotnie :D

Opublikowano

Zależy mi na strzelankach :D Nie mówić mi tu o AC ja gram głównie dla multi :P Kolega kupił przedwczoraj MoHa i mówi, że świetne multi no to nie wiem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...