Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] m2bob fishbot

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo ustawiam czas wędki tak jak w poradnikach niby podajecie a na jakies 50 rzuconych wedek wyciaga 10 ? czy troche wiecej ryb.. same karasie idą a jak mam marmur to zawsze jak pojawi sie jakas zadsza ryba albo duzy karas to nigdy ich nie wyciąga.. Co ja mam zrobić.. Do czego jest ta choinka obok czasów ? jakie czasy ? mam 2850 2850 nizej 4000 4500 i niewiem co zrobic bo slaabo ciągnie

Opublikowano

Mam problem bo ustawiam czas wędki tak jak w poradnikach niby podajecie a na jakies 50 rzuconych wedek wyciaga 10 ? czy troche wiecej ryb.. same karasie idą a jak mam marmur to zawsze jak pojawi sie jakas zadsza ryba albo duzy karas to nigdy ich nie wyciąga.. Co ja mam zrobić.. Do czego jest ta choinka obok czasów ? jakie czasy ? mam 2850 2850 nizej 4000 4500 i niewiem co zrobic bo slaabo ciągnie

usaw 2750 i sprawdź :). Jezeli to nie pomoże to po prostu nie masz szczęścia.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

po 01:01:24 mam w eq 9 ości 11 martwych karasi 1martwy pstrąg 1 martwa ryba mandaryna 1martwy losoś i 2 farby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...