Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Peffi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server mi się w ogóle nie podoba. Dlaczego? Ponieważ jest to full gotowiec.Nie wiem czy w ogóle coś zmieniłeś/poprawiłeś/dodałeś. Niestety nie zagram ale życzę Ci powodzenia z serverem i jak największej liczby ONline.

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin wgl nie odpisuje jest off co chwile porażka...

Zrozum mam też swoje, życie prywatne.

Nie mogłem odpisać bo spałem.

Poprostu port wyjebal.

Przepraszam.

Serwer już On-Line!

Opublikowano

Server mi się w ogóle nie podoba. Dlaczego? Ponieważ jest to full gotowiec.Nie wiem czy w ogóle coś zmieniłeś/poprawiłeś/dodałeś. Niestety nie zagram ale życzę Ci powodzenia z serverem i jak największej liczby ONline.

Nie całkiem gotwiec bo zobacz te nowe itemki i system ulepszań.

Opublikowano

Zmiana plików serwerowych!

On-Line około 18:00

Usuwam all konta z powodu eq epickiego na kontach i by sie zbugowaly konta.

Opublikowano

Kurwa no weź mnie nie rozsmieszaj, bonowalem wszystko 5h i chuj? Bez jaj-.- Bo GA nie potrafi skolowac czlowieka zeby clienta zrobil to wszystko idzie w pizdu...

Opublikowano

Będzie trzeba coś pobierać? Bo na razie mam twojego launcher w cliencie Virqoala.

Polecam, jeśli lubicie się śmiać.

http://img.myepicwall.com/i/2012/12/b335f8b3fcedaf4519bb2cdf5882faec.gif?1355571142

Opublikowano

Dzis raczej nie, dzisiaj wymienia tylko te jebane pliki serwerowe ;x. Mam nadzieje, ze za chwile go wlaczy bo dzisiaj chce sobie eq zrobic ;p

Opublikowano

Kiedy serwer ON i będzie Client do pobrania?

Polecam, jeśli lubicie się śmiać.

http://img.myepicwall.com/i/2012/12/b335f8b3fcedaf4519bb2cdf5882faec.gif?1355571142

Opublikowano

Wbijacie na 14 jak 12 jest wolna, pozdro ;]

inteligencie jeśli wbiliśmy na 14 to chyba jasne, że sprawdzaliśmy od 1 i 12 nie jest wolna więc nie pierd...ol głupot skoro nie wiesz :>

NIEPOKONANY, NASZ GÓRNIK ZABRZE KOCHANY !!!!!!!!!

grnikzabrze.png

Opublikowano

Było od razu wiadome, że do 18 się nie wyrobi, bo nigdy nikomu 1 termin nie wychodzi:D, ale mam nadzieje, ze do tej 18:30 dacie rade to wymienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...