Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka Skryptów 5.1.5 [działające]

maniaq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciesz sie ze w ogóle będzie........ Chcesz szybciej? To sam zrób. Powinieneś być zadowolony z tego ze możesz dzięki niektórym ludziom hackowac.....

Opublikowano

Mi WH działa na wszystkich mapach. Mam W7 i mi Bypass nie crashuje. Pewnie to dzięki jakimś sterownikom.

Gram na haxach ,które wstawiłem

EDIT: Po updacie nowy BYPASS 1.3 NIE DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Działał tylko 2 dni.

segita.png
Opublikowano

ja mowie o tym nowym bypassie "1,3a" on mi dziala jak gram na nim samym albo z hakami tylko nie mam WH

a co to jest to w7??

EDIT: Teraz wchodzilem i mam invalid client

Opublikowano

No bo BYPASS 1.3a już nie działa. W7 to Windows 7. A jak zrobić WH jest napisane ,nie musisz mieć skryptu w CE.

segita.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Script Pack by Maniaq

"by Maniaq" chociaż nie przypisuj sobie tych skryptów bo nie są to Twoje skrypty, lecz 6Drako9 i bottoma !

BTW. Wszystkie nooby uzywajace tego szajsu nie uwazajcie sie za hackerow bo co najwyzej jestescie nieogarnieci. Chcesz korzystac z cheata? Napisz go sobie sam i wtedy sie uwazaj za hackera ! Ale co tam lepiej pobrac gotowca, ktorego i tak nie ogarniacie, bo zdarzaja sie i tacy, a pozniej czitowac! Nie umiesz grac fair? Wiec nie graj!

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, posiadam na swoim kompie all hacki, ale...

1. Gdy wlacze hacki i zaczynam lurowac potwory i uzywam skilli mam albo lagi, albo jakies bugi bo nie widze skilli przed jakis czas, potem nagle sie odmula/lub dostaje DC

2. Wallhack mi kompletnie nie dziala, chociaz uzywam skryptow kumpla zaktualizowane a u niego smiga ;/

3. Gdy wylacze hacki by np. wejsc do miasta to gdy nacisne by postac szla mam od razu DC...

Czy jest ktos w stanie mi pomoc? Moze to zalerzy od Windows'a? Aktualnie posiadam Windows DT, to jakas odmiana XP z nowymi skorkami etc.

Bede bardzo wdzieczny jesli ktos zdola mi pomoc. Posiadam cheaty z angielskiego forum, ale nikt najwidoczniej nie ma takich problemow jak ja.

Opublikowano

Witam, posiadam na swoim kompie all hacki, ale...

1. Gdy wlacze hacki i zaczynam lurowac potwory i uzywam skilli mam albo lagi, albo jakies bugi bo nie widze skilli przed jakis czas, potem nagle sie odmula/lub dostaje DC

2. Wallhack mi kompletnie nie dziala, chociaz uzywam skryptow kumpla zaktualizowane a u niego smiga ;/

3. Gdy wylacze hacki by np. wejsc do miasta to gdy nacisne by postac szla mam od razu DC...

Czy jest ktos w stanie mi pomoc? Moze to zalerzy od Windows'a? Aktualnie posiadam Windows DT, to jakas odmiana XP z nowymi skorkami etc.

Bede bardzo wdzieczny jesli ktos zdola mi pomoc. Posiadam cheaty z angielskiego forum, ale nikt najwidoczniej nie ma takich problemow jak ja.

1. Być może to wina wielkości lurów... Spróbuj lurować mniej moobków

2. Na pewno wszystko robisz tak jak on?

3. Niestety w tym przypadku nie wiem o co chodzi

16435562.jpg
Opublikowano

Nie musze robic tak jak on, bo sam mu to zrobilem i u niego dziala, wiesz moze jak przyspieszyc moby? By szybciej za mna biegaly? Nie raz widzialem hackerów ktorzy biegali 2razy szybciej ode mnie i do tego moby za nimi, moby maja taka sama predkosc jak ja gdy przelacze "R"... Probowalem cos edytowac, ale nie bardzo widac jakiekolwiek efekty... A wracajac do ogolu moich problemow, moze to wina Windowsa??

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...