Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co się dzieje z serwerem XenoxMT2

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum xenoxa to już nie działa z miesiąc. (Bynajmniej mi) Nie gram tam, ale chciałem coś sprawdzić. Eventów nie ma dlatego, że administracja ma graczy już w ciemnej du*ie. Sprawdzają tylko zyski z itemshopu.

958991402741544220780.png

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Na twoim miejscu nie gral bym tam Administracaj Olewa Graczy - Wydaje mi sie ze serwer XenoxMT2 niedlugo padnie poniewaz forum juz padlo pewnie nie zostalo oplacone...

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Witam.

Serwer XenoxMT2 = FAIL !

Administracja sprzedaje Eq z navi. . .

Forum wyłączyli bo się boją hejtu za eq navi. . .

Nie polecam CI grać na serwerze.

261323bez+nazwy.png

[TGM] Na Serwerze Quard.

Opublikowano

<faceplam>

Co najnowszy post czym głupszy.

Na twoim miejscu nie gral bym tam Administracaj Olewa Graczy - Wydaje mi sie ze serwer XenoxMT2 niedlugo padnie poniewaz forum juz padlo pewnie nie zostalo oplacone...

Forum nie zostalo opłacone ?, by była domyślna strona hostingu.Ale nie jest.

Witam.

Serwer XenoxMT2 = FAIL !

Administracja sprzedaje Eq z navi. . .

Forum wyłączyli bo się boją hejtu za eq navi. . .

Nie polecam CI grać na serwerze.

Eq navi = Pawemol wrzucił skrypt na forum, i pisał że eq navi jest USUNWANE o 2:30 w nocy gdy jest restart serwera.

Nikt nie wie czemu forum jest off są to tylko bezmyślne DOMYŚŁY!

Opublikowano

Nie wiem czy zagrać..

Polecałbym Ci przestać grania na tym serverze. Team trochę olewa all, podobno (bo dokładnie nie wiem) admini sprzedają navi, sporo dzieci NEO, i stary server (ale to akurat nie jest takie ważne ale tylko tak piszę :P)

Opublikowano

Z tej Strony Astarot.

O bugach na tym serwerze już nie wspomnę. :)

Forum usunęła Anisa jak odchodziła z Teamu a Administracja po tygodniu się zorientowała "OOO ty patrz forum nie działa"...

Serwer już nie ma tego klimatu co w 2010/2011 roku gdy było EQ 145/180 i Administracja dawała z siebie wszystko.

Pa:*

CPU: Intel Core i7 4770K 4,4GHz / MOBO: Asus Z87-K / RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 1866MHz C9  / GPU: Palit GeForce 770 GTX OC / HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB 7200RPM / SSD: Kingston V300 (ten starszy :P) / PSU: Corsair CX600M / CASE: Corsair C70 White

///Peryferia

KEYBOARD: Steelseries Apex  / MICE: Steelseries Kana V2 / MAT: Steelseries QCK / HEADPHONES: Steelseries Siberia V2

Opublikowano

Jedyny minus serwera - administracja go olewa

Moim zdaniem serwer mozna polecic, w koncu bez eventów tez da sie grac ..

Opublikowano

Dokładnie,bez eventów też jest git. Ja tam gram,ogólnie serv fajny. Mówicie o eq z navi. Kiedyś było-czy teraz nadal jest niewiem. Wiem że troche trzeba tam sie napracować żeby cokolwiek osiągnąć. TOP3 serwerów najlepszych na jakim grałem. Może powiedz czego oczekujesz na servie to podpowiemy który ciekawy może być. Niewiem czy nadal istnieje ale Nexus był super :P

Opublikowano

Może i nie upadnie ale często offy będą więc po co się męczyć i stresować ?? Lepiej wbij na ravie,balmore,eleris i tam coś osiągnij a nie na 4funowym syfie.Zresztą to twój wybór nie mój.

Nie czaruj.

Opublikowano

Miałem zamiar powrócić i wbić ten 250 bo mam 220 sury, no ale jak widzę serverek off, nie wiadomo na ile jak długo, widać że GM'om nie zależy już na tym servie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...