Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na server sky-block 1.4.2 nonpremium

ciuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapraszam bardzo serdecznie serwer dopiero powstal i potrzebuje graczy ktorzy ocenia czy dobrze wykonalem robote jestem sam i mam nadzieje ze będzie dobrze :P IP to mc.krzaker.pl:10000

Opublikowano

Nie polecam. Wydobyłem 64,3 diaxów i Admininistrator powiedzial ze mam hacki. Rzucał miksturkami ale ja sie broniłem. Potem zabrał mi wszystkie itemy i powiedzial ,,zawieram ci te itamky bo chyba nie mozliwe zebys tyle az tyle bo to duzo zrobil chyba zdobyl w 2 dni". Te błędy zrobił ciuszek nie JA. Pozdrawiam i nir polecam ;)

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Haaahahahhaha :):) Te posty wkleja jeden i tem sam Gracz jest to LanSuj gracz nieprzestrzegal regol wiec zostal zbanowany z servera Samemu jest winny a ze sie msci i wstawia takie posty to jest dziecinne hhehehe :)

A admin Skyblock daje GM tej osobie ktrej sie to podoba :) jego jest wybor a Serllek jest jego najlepszym przyjacielem wiec :) to jest Smutne do cezgo sa zdolni gracze :P hahahahah

Opublikowano

dziecinni sa te gimbusy (administracja) (ciuszek)czy jak ten przyjeb sie tam wabi !

pozdrawiam i nie polecam bo na tym serwie graja same pedaly i geje a administracja nie wie nawet ile jest 2+2+2:2 hmmmm czemu? bo to gimbusty typu ciuszek dziecko w wieku od 6-7 lat

Opublikowano

Zrobilem monsterspawnera na swojej dzialce kiedy to admin wpadl na pomysl zeby ją przeniesc, po przeniesieniu dzialki mobspawner zostal zniszczony admin go odbudowal i po jakim czasie z niewiadomych powodów go zniszczyl marnujac tym samym moj czas ktory poswiecilem na wydobycie materiałów i zbudowanie tego mobspawnera jak probowalem wyjesnic sprawe na ts3 kiedy admin nie mial juz jak sie obronic poprostu dal mi bana na serwer i na ts3 (nie obrazalem go). nie polecam tego serwera poniewaz admin faworyzuje graczy daje jednym gamemomoda a innych banuje bez przyczyny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...