Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Teemo AP vs Hybrid

Lord Ness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AP to czysta zabawa... tylko na normale i areny (niestandardowe)

Hybrid to jedyny viable pick na rankedy ...

Też zależy co rozumiesz przez hybrid... hybryda to nie zawsze AP+AD tylko np. AP+AS albo AS+on-hit.

Hybryda teemo to właśnie AS+On-hit czyli itemki w stylu Szpony Madreda , Zaraza , Koniec Rozumu itp .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Tak jak up pisał, na rankedy najlepsza hyrida AS + on hit effect, ewentualnie as + ap lecz jest troszkę gorsza, choć AP też można iść na rankedy ale wymaga niezłego ogaru, takto pure AP tylko normale dla zabawy ;p

Opublikowano

AP+AS only.

Co wy piepszycie, że teemo ap+as nie może iść na rankeda? Jest właśnie świetny np. vs darius.

Dokładnie, nie dość że grzybnia ma moc, to jeszcze napie*dala jakby miał 300+ ad.

Opublikowano

Również robię go zawsze pod AP + AS. Pierw prime as items, i potem rylai, rabadon etc.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja wole na niego hybryde, berki, wits end, phage, kosa, ząb nashora, bt/ lodowy, bt lodowy i sytuacja najczęściej abysal lub rabadon ew. rylai. Moim zdaniem jest op pod hybryde, life steal daje mu cały czas full hp, ma duży dmg z aa, a z grzybów i spelli też dużo bije+ jest wytrzymały na takim buildzie

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

AP+AS only.

Co wy piepszycie, że teemo ap+as nie może iść na rankeda? Jest właśnie świetny np. vs darius.

Kto powiedział że nie może?? ach ten polski internet....

Powiedziałem że najlepsze na rankedy i (takie poważne już , 1400+ elo) to jedynie AS+On-hit no i wiadomo z odrobiną AP , full Ap to jedynie strzałka i grzyby gdzie grzyby sie nie zdadzą bo na rankedzie ktoś w 100% nawet przed 6lvl kupi oracle i zdejmie wam wszystkie grzyby..

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Teemo miażdży z takim builderm:

-Butki na as

-Zaraza

-Ząb nashora

-Rabadon

-Bloodthister

-Frozen mallet/Bloodthister/Phanom dancer

Ogólnie to najpierw ap, a później ad żeby nie zrobił się bezużyteczny.

Opublikowano

Teemo AP+AS na rankedy tylko a AP na normale ??

Bardzo śmieszne.

AP Teemo - Mid

AS+AP - Top

AP Teemo sadzi taki DMG ,że aż miło patrzeć.

Jak taki AP Teemo nie jest dobry na rankedy to powiedzcie to Rainamnowi który w 3 dni z 1300 ELO skoczył na 1700 grając teemo 18 win 0 lose i większość Full AP mid

Opublikowano

Teemo AP+AS na rankedy tylko a AP na normale ??

Bardzo śmieszne.

AP Teemo - Mid

AS+AP - Top

AP Teemo sadzi taki DMG ,że aż miło patrzeć.

Jak taki AP Teemo nie jest dobry na rankedy to powiedzcie to Rainamnowi który w 3 dni z 1300 ELO skoczył na 1700 grając teemo 18 win 0 lose i większość Full AP mid

BOŻĘ czemu to forum jest oblewane przez idiotów .

Idź , pograj sobie AP Teemo na midzie i wybij sie na 1700 elo.

To że jakiś wyskillowany streamer tak zrobił nie znaczy że każdy gracz z tego forum który przeczytał ten post będzie mieć zaraz 1700 elo bo poleci grać teemo...

Powtarzam wam wszystkim jeszcze raz

OMFG AP TEEMO DMG GRZYBY - oracle i koniec imprezy...

Oracle eliminuje z gry grzyby to zostaje nam Ap teemo Q , walniesz Q i co potem ? potem jesteś wyzywany od useless picków albo brainlessów ...

Oczywiście nie obrażam... idź pograj tyle gier Ap Teemo rankedów żeby zalało twoją historie gier i podaj linka do lolkinga... zobaczysz że nie będziesz rozpierdalał wszystkiego i wszystko ...

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Dla mnie teemo to tylko budowac jak AD Carry <3 Fun Fun Fun!

Ostatnio gralem i sie usmialem teemo AD carry na topie, OWN. :D

Ale inne ver. Np full ap mid / lub top hybrydka , czy true dmg , czy ap / as xD.

Ale ogolnie teemo nie jest postacia na rankedy , da sie nim wygrac, ale jak pocisniesz go na lini to koniec ,a w teamfightach teemo pod hybrydke czy true dmg duzo nie bije, jedynie pod ad carry, ablo full ap cos robil.

Opublikowano

Jeżeli idziecie full ap teemo to w Team fight nawet się nie ruszajcie :) czekajcie na momenty dobijania :D albo tak żeby was nie złapali bo padniecie jak kłoda lub jak kto woli jak szmata , kontra na dariusa może tak ale jak dariusem złapie teemo to ma po bani chyba że w grzybka wejdę , też często AP/AS robię ale jak już cię złapią nie wyjdziesz z tego ;p dziś miałem grę z teemo to musiał czekać w krzakach z 2-3min:) aż ja i ktoś tam wyjdziemy i zaczniemy atak i nagle on z za pleców strzałki ;) fajne to było bo przeciwnik ogłupiał i win ale nie raz go wyczaili i po bani i znowu w tył.

a zrobić go AP , hp itp to lepiej moim zdaniem bo ustoi może dłużej będzie lać kogoś itp ale nie padnie zbyt szybko :) i może więcej zabije a dmg i tak będzie , full ap jest zajebiste ale nie kiedy przykre xD.

i dodam też że teemo to ja się bałem dawno teemo :> teraz jak mam go na linii to się ciesze i wyłapuje i z górki ;) 1 błąd i leży.

no ale co do grzybków to wkur jak uciekasz na końcówce hp i jeb ;x.

albo stawianie full grzybków na 3vs3 na platformy ... to nie powinno być dozwolone -.-.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Mid - ap

top - offtank

Proste :)

offtank ? Bezużyteczny shit zajmujący miejsce dla innego championa.

Nie myślałem, że jeszcze ktoś chodzi nim na topa o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...