Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam/Oddam] Klucz.

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nawet więcej kluczy.

Warunki te same- +17, dobre uzasadnienie, lepiej nie wspominajcie o stażu w lolu, brak cyfr w nicku, głupich pól w profilu (typu "Skąd: daleko od cb"), poprawny zwrot grzecznościowy w PM, znaki interpunkcyjne, duże i małe litery.

Trolling is a art.

Opublikowano

Mam nawet więcej kluczy.

Warunki te same- +17, dobre uzasadnienie, lepiej nie wspominajcie o stażu w lolu, brak cyfr w nicku, głupich pól w profilu (typu "Skąd: daleko od cb"), poprawny zwrot grzecznościowy w PM, znaki interpunkcyjne, duże i małe litery.

SZCZYT DEBILIZMU gościu klucz mozna oddac kazdemu pisac do mnie pwessel99 dam kazdemu

Opublikowano

Ale to są klucze, które przyznano MI a więc to, komu je rozdam zależy ODE MNIE, a JA mam takie warunki, o jakich wspomniałem.

Szczytem debilizmu to jest Twój post bo tego nie pojmujesz i prawdopodobnie jesteś -17 albo nawet z 99 roku i się wkurwiasz teraz.

Daj znać za kilka lat.

Trolling is a art.

Opublikowano

Mam do oddania 7 DOTA2 invite gift, klucz oddam je za darmo, no prawie, chce od Ciebie jakis item który dostaniesz za gre, nie ważne czy to bedzie kurier czy pospolity przedmiot, przyjme wszystko. Jesli jestes zainteresowany, dodaj mnie do znajomych steam.

Steam- refluks

56ffb46a1706011b.jpg
Opublikowano

Witam, potrzebuję 4 kluczy do doty dla znajomych, jeśli ktoś by miał to proszę wysłać na [email protected]. Ja osobiście posiadam, ale żeby nie robić kont na mpc proszę o kluczyki dla kolegów. Z góry dziękuję, ewentualnie można napisać do mnie na Steam Crystalus94, lub na gg 33789374.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Witam. Bardzo chciałbym zagrać w Dotę więc jeśli ktoś mógł by oddać gift lub zapro chętnie przyjmę.

Nick Steam - Buddisth

gg - 4009857

Opublikowano

Witam poszukuję gifta jeśli ktoś ma to proszę daj.

Nick Steam:.:ExEONPL:..

nick mpc:ExONPL

Opublikowano

Witajcie, marzy mi się gidt do Doty 2 . ; )

Nick steam - edzioxpl

Dziękuję . ☺

Jednak mam problem, ta Dota 2 pozwala tylko na oglądanie meczy . Co zrobić ?

1377774857-U369478.png
Opublikowano

Byłbym bardzo wdzięczny za podarowanie klucza do Doty 2. Lubię ten gatunek gier,a chciałbym sprubować czegoś innego niż Lol.

Mój nick na steam:fbs1998

Z góry dziękuje.Jeśli będe się mógł jakoś w realny sposób odwdzięczyć zrobię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...