Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dark Orbit Underground

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie raz slyszalem od kolegow i znajomych ze Underground wypuscil jakis program do hackowania hasla w DO za pomoca ID konta.

Osobiscie nawet mi nie potrzebne takie cos ale jest gorzej bo padlem ofiara takiego oto programu u teraz moje konto jest w niebezpieczenstwie i nawet haslo 20-znakowe nie pomoglo. '

Tak wiec prosze opisac ten program jakie ma slabosci itp + poleca

Prosze o szybka pomoc

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Witam!

Nie raz slyszalem od kolegow i znajomych ze Underground wypuscil jakis program do hackowania hasla w DO za pomoca ID konta.

Osobiscie nawet mi nie potrzebne takie cos ale jest gorzej bo padlem ofiara takiego oto programu u teraz moje konto jest w niebezpieczenstwie i nawet haslo 20-znakowe nie pomoglo. '

Tak wiec prosze opisac ten program jakie ma slabosci itp + poleca

Prosze o szybka pomoc

Lepiej sprawdz haslo na poczte, a nie wymyslaj.

Opublikowano

Lepiej sprawdz haslo na poczte, a nie wymyslaj.

MISZCZU nic nie wymyslam. Zmaiana maila nicku czy hasla do gry nie pomaga caly czas ktos mi sie loguje na konto i chce temu jakos zapobiec

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

może ma połączone twoje konto za facebookiem .

Napewno nie jest polaczone poniewaz mialbym dodatkowe okienko przy zmianie hasla lub nicku.

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Pierwszy raz słysze o takim programie. Nic takiego nie ma. Jak już to po Sid'zie chyba jest. Jesteś pewny, że ktoś Ci się włamuje?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Komp skanowany codziennie jest a pasy zmieniane co tydzień więc wątpię żeby tu chodziło o mojego kompa. Nawet kolega ma ten program. Tylko ze nie chce powiedzieć jak się nazywa ani nic. ( on napewno się nie włamuje bo ma lepsze konto) myśle jeszcze nad przeinstalowaniu windowsa.

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Yhy, ma program, nie da nazwy, nikt go nie widział, nie hackuje kont, ale go ma. Wierz kolegą dalej o.O

Nie ma takich programów, gdzieś czytałem że przy rozwiązywaniu konta z BP mogą ci ukraść, czy tam jak jest powiązane. Nie pamiętam dokładnie :(

Opublikowano

Kolega Z GRY . Ja też mam program który daje mi passy do każdego konta w top 10 na każdym serwie . Pozdrawiam i szukaj dalej ...

Opublikowano

Wiem juz kto mi sie loguje na konto ;(

Moze niektorzy znaja ta osobe z tablicy.pl lub innych przyczyn ale jego nick na tablica.pl to MarcinBitches :/

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Wiem juz kto mi sie loguje na konto ;(

Moze niektorzy znaja ta osobe z tablicy.pl lub innych przyczyn ale jego nick na tablica.pl to MarcinBitches :/

A to ta sierota...

Uważaj to oszust, który myśli, że nie mieszka w Polsce i jest fajny.. mieszka w Norwegii.

On jest za młody i za głupi do hackowania kont:)

Prędzej chciałeś się z nim wymienić lub coś a on powiązał konto z BP bo tak to zawsze robi.

Pozdrawiam

userbarcopy.png

Opublikowano

A to ta sierota...

Uważaj to oszust, który myśli, że nie mieszka w Polsce i jest fajny.. mieszka w Norwegii.

On jest za młody i za głupi do hackowania kont:)

Prędzej chciałeś się z nim wymienić lub coś a on powiązał konto z BP bo tak to zawsze robi.

Pozdrawiam

Wlasnie ja z nim sie nie kontaktowalem przez dobre 1,5 roku i bylo ok. Hmm... a mozna jakos sprawdzic czy konto jest powiazane z BP??

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Wlasnie ja z nim sie nie kontaktowalem przez dobre 1,5 roku i bylo ok. Hmm... a mozna jakos sprawdzic czy konto jest powiazane z BP??

Taaa niby piszac do supportu D O mozna sie dowiedziec ale zwykle nie umieja sprawdzic i trzeba pisac do supportu serwisu bigpoint.com

userbarcopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...