Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bitch Please ;/

Dan1elek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem a mianowicie: Ściągnełem dziś metina bo miałem format bo wcześniej też nie chciał sie instalowac. Byłem zajarany poniewaz sam zrobilem kompa a w salonie nie umieli. Pomóżcie mi nawet jak bym chcial to nie zainstaluje bo co 2 plik to miedzy innymi:C:\Program Files\metin2\pack\monster.epk Sciagnelem takze lola i co ciekawe tez nie chce sie zainstalowac help !

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągasz metka z oficjalnej strony? Jakieś błędy podczas instalacji? Prawdopodobnie coś ci blokuje instalcję tych programów.

Określ jaśniej ten błąd.

Opublikowano

Tak sciagam wszystko z orginalnej i teraz nie moge zainstalowac net framework ani direct ani sie nie chce win aktualizowac 1 plik ;//

C:\Program Files\metin2\pack\monster.epk

Wystąpił bład podczas próby kopiowabua plik

Pluk zrodlowy jezt uszkodzony

bla bla

ignoruj,ponow probe,przerwij

sciagalem po 10 razy z utorrenta i z downloadera probowalem na inny dysk i nic dupa

Opublikowano

Spróbuj zainstalować metka gdzieś indziej, nie w C:.

Sprawdzałeś czy klienty prywatnych serwerów Ci działają? Czy tylko masz tak z metkiem pl?

Opublikowano

probowalem czytasz? wszedzie a wczoraj format to nie wiem czy to z kompem ale przed formatem tez mialem problemy z instalacja metina
Opublikowano

Najleprzym rozwiązanie wgraj win 7 sformatuj all dyski i zrób sobie 2-3 dyski jeden na system drugi na programy itp a trzeci na gry powinno chulać

Opublikowano

a ile mb Ci zajmuje instalator? I ile masz partycji? :)

@UP:

Win7 gówno zmieni, ja śmigam na XP dalej bez problemowo ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano

pisze cos tam ze mam nowsze

kazdy framework sie instaluje tylko nie 3.5

pisze cos tam ze mam nowsze kazdy framework sie instaluje tylko nie 3.5

Aktualizacja dla systemu Windows XP (KB898461) i to sie nie chce aktualizowac

Opublikowano

Najlepsze jest to że nie mam antywirka a osłone specjalnie wyłaaczylem ale ciekawi mnie czg nie moge miec framework 3,5 i sie nie chce to aktualzowac plss heelp ja chce pograc ;d

teraz jak proboje jest to caly czas monster2.epk a jak wezme ignoruj to kazdy plik musze ignorowac ;/

Opublikowano

Spróbuj wgrać jeszcze raz WIn'a. Jaki SP ?

1 nie bd wgrywal bo plyta porysowana wiec wole nie ryzykowac

2 nie wiem chyba 3 a gdzie to sprawdze bo kolezki plyta

Sprawdzałeś czy klienty prywatnych serwerów Ci działają? Czy tylko masz tak z metkiem pl?

za chwile sprawdze

sproboje restartu xD

Opublikowano

Nie wiem czy to dalej działa, ale stary sposób jak coś nie działało to zamiast klienta uruchamiało się te kurczaki które są w plikach gry ;) Spróbuj jeśli jeszcze są ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Daniel spróbuj następujące wyjścia:

• zainstaluj na innym dysku niż dotychczas, polecam d gdyż przeważnie mamy najwięcej miejsca i pliki bezproblemowo mogą się zainstalować.
  • zainstaluj ponownie ze strony ale pamiętaj przy pobieraniu nie korzystaj z komputera-nie przeglądaj stron, być może obciążasz łącze i dlatego występuje błąd (miałam tak samo i pomogło)
  • ściągnij przez program flesgot

sygnatura2.gif

Pomogłam ... bardzo proszę. Plusik mile widziany.

Pozdrowionka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...