Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na yt

tini1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem zrobić konkurs minecraft (jeżeli dobijecie liczbę widzów ) musi być 80 widzów lub więcej jak będzie więcej to będzie (może ) do wygrania giftcode a jak mniej to jakaś gra fifa 11, lub mafia 2 nie wiem jakaś gra (nagroda ) się znajdzie ( filmy były robione 2 lata ,1 rok temu ) kanał dziś dodam nowy filmik

NIE ZAMYKAC

Siemka , grasz w mc , szukasz klanu , pisz!!!

Opublikowano

Jeśli zabierasz się za robienie filmów musisz mieć głos po mutacji lub chociaż coś dobrego do zaprezentowania. Tutaj nie ma ani tego ani tego...

Wróć za kilka lat.

Opublikowano

jak coś mutacje juz przeszedłem po 2 mam materiał właśnie się wbija pisałem (2lata temu ) Film zaraz będzie dodany oglądajcie komentujcie , subskrybujcie :D

Opublikowano

Nie jesteś po mutacji. Chyba że wyrosła Ci trzecia ręka...

Z tym głosem nikt nie wytrzyma wiecej niż minute materiału

Opublikowano

Jeżeli twierdzisz, że miałeś mutację to się grubo mylisz. Po za tym, jakość jest do dupy. Nic ciekawego nie prezentujesz. Zrób coś z tym jeżeli chcesz się wybić ;)

Nie traktuj tego jako hejt, tylko jako dobrą radę.

I co do sygny, w wieku 12 lat, jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że mogłeś przejść mutację o ile można w tym wieku mieć mutację głosu.

Opublikowano

krzychu na początku filmu jest taka rozdzielczość bo jest efekt pikselizajca przewin do 3 minut jest prawie w hd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...