Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] jungla

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to się kutfa skończy minion last hitów i golda w 10 minucie dla ap...

Imho. zmiany na gorsze, tak jak jest jest dobrze, jungla co prawda trochę za łatwa, ale mogłaby być tylko trochę trudniejsza, a nie od razu... takie coś.

Opublikowano

oj..oj...oj... Po tym patchu liczba junglerów się zmniejszy, gdy nie będzie już pullowania i do tego blue będzie silniejszy o.O

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Jungla byla za latwa no ale zeby od razu takie zmian . No nie wiem niby to da duzo nowych mozliwosci a z drugiej strony nie . Np ap carry juz nie bedzie mogl sciagac w 0.5 sec obozowisk wiedzm i wilkow , ale np przez takie zdanie wedlug mnie lee sin stanie sie o wiele slabszy . Bo jego moc polega na szybkich gankach . Chociaz teraz kazdy mogl grac w jungli ze wzgledu na skilla .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

chwila , riot mowilo ze chca wiecej postaci do jungli , no chyba cos im nie wyszlo w tym patchu

jungla trudniejsza , zobaczymy co to da w praktyce

­

Opublikowano

Teraz to wg. nich będzie więcej junglerów a tak naprawdę to jest całkowicie odwrotnie, dadzą sobie radę junglerzy typu Shaco, którzy nie potrzebują pulla i w ogóle, jungla będzie mało opłacalna chyba o.O To teraz już w ogóle ganków nie będzie... Ew. jakiś z dashem bo wątpie żeby ktoś inny dał radę -_-

E6c9g1v.gif

Opublikowano
:D być może up, ale wracając według mnie powinni teraz zmniejszyć dmg blue bufa lub jego health inaczej trzeba będzie hard pulle robić

NJxbd4x.png

Opublikowano

:D być może up, ale wracając według mnie powinni teraz zmniejszyć dmg blue bufa lub jego health inaczej trzeba będzie hard pulle robić

Powiedz mi tylko jak zrobić nawet normalnego pulla jeśli buff od razu zaczyna bić junglera, ponieważ ten jest najbliżej? Jedyny sposób to zostać chwilę i po prostu zadać jakiś dmg bo z pulla nici.

Opublikowano

Jedynie trzeba lepsze zgranie z teamem. 3 przy blue, stracisz ciut ekspa, ale odzyszkasz na duszkach. Nie widze przeszkód, nadal fajnie będzie się junglowało. Czekam na dalsze informacje :-)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Bezsens, z patcha na patcha coraz gorzej z tą grą, chcą wszystko na siłę. Ciekawe ile osób przestanie grać w tą grę po patchu. <_<

Opublikowano

Dla mnie zmiana fajna, jungla była łatwa, każdy głupi mógł ją brać np. jako Jax, który jungle ciśnie bezproblemowo. Granie na liniach stanie się bardziej ciekawe, ponieważ nie będzie zależała nie mal w 100% od junglera a od własnego skilla, ludzie zaczną kontrować przeciwników a nie instalockować championów na mida :).

Bardzo fajnie wg. mnie, nowe wyzwanie.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Znowu przesada, dobrze jest tak, jak jest teraz. Blue cięższe będzie, ogólnie większość junglerów zniknie. W sumie, zobaczymy jak to wyjdzie, czekamy na patch.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak nie przeginają w jedną stronę to teraz w drugą. To samo odczucie mam gdy czytałem info o nowym TT i niestety moje obawy się potwierdziły. Poza tym jeżeli fast ganki nie będą już możliwe co shaco nie ma co już robić, tak samo większość junglerów którzy mają mocny early.... Jednym zdaniem według mnie zmiana na złe.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo dobrze!

Powrócą takie champy jak m.in. Shaco który nie potrzebuje pulla ze względu na boxy

Płaczecie że za ciężkie zmiany ... no przecież Soraka w jungli oznaczała ciężką jungle z pullem w obecnym sezonie...

Morgana w jungli , kata w jungli... takie o to cuda widywałem w S2 . Bardzo dobrze , teraz junglerem bedzie mógł być tylko prawdziwy jungler

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano
Nowe przedmioty ułatwią też walkę w dżungli bohaterom, którzy jako magowie (czy to skupieni na MU, czy OoA), mieli kiepski wybór przedmiotów.

I wkońcu dorobią jakieś AP Itemki do jungli, Maokaiem i Amumu będzie łatwiej ^^ Może coś w stylu latarni wriggla dla AP ?

Opublikowano

wreszcie będzie można przestać banować amumu który w nowej jungli nie poradzi sobie z 1 obozem.

Opublikowano

Amumu? Poradzi sobie, bo jego "W" będzie zadawało więcej dmg, ze względu na większe hp dużych potworków ;) armor + 5 potów i każdy da radę.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...