Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solar, co lajlepiej dropic i sprzedawac

godrasg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykro mi :(.

No to polecam zrobić dropka 15 lvl z eq +6 i wyżej i udać się do imha :). Odpalasz expbota na np. 2 kontach i zarobek gwarantowany :). Ja przez 3h na bocie wydropiłem nie pamiętam już dobrze ale chyba 4 fms'y jesionki 2 riby i pare pieciokatnych ;P. W tym 1 rib miał śr 33 i za troszkę wiecej go sprzedałem :D.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

W m2 mozesz dropić kawałki klejnotu.

Sztuka bodajze od 220k do 300k...

Ewentualnie metki 30 i ulepszacze same polecą :)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Dużo mam klejnotów bo aż 47 zaczelem wystawiać po 280k nic po 250k nic po 190k poszły tylko 4 xP ten serwer jest tak poryty cenowo ze nie mam pytań , na monolicie 5 dni i mialem 150kk twierdza podobnie a tu ... -.-

Opublikowano

Dużo mam klejnotów bo aż 47 zaczelem wystawiać po 280k nic po 250k nic po 190k poszły tylko 4 xP ten serwer jest tak poryty cenowo ze nie mam pytań , na monolicie 5 dni i mialem 150kk twierdza podobnie a tu ... -.-

Wystawiaj codziennie sklep na 3h i zawsze cos zejdzie. Ja na poczatku servera tak zarabiałem, tylko troszkę wiekszy popyt był na ten ulepszacz..

Opublikowano

a teraz prawie zerowy , ceny niektórych przedmiotów mnie załamują -.- 3 dni stawiałem sklep po 9-10h , na tym servie mam problem kupić tygre + 9 bo mnie nie stać gdzie na monolicie na 20 lvl miałem tygre +9 2000hp xP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...