Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie kasy

_MonsteR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mozna najszybciej zarobic duzo kasy na malym lvlu? ja znam jeden sposob ze tak kupuje w sklepie shielda na 64lvl i ulepszam go +3 i sprzedaje za 3kk :]

Znacie lepszE?

@down

nie chodzi mi o takie gold farmy bo one sa za rl kase mi chodzi o jakies triki ze czesto cos wypada :] Aha i moge wam powiedziec ze z yeoha (tych drzewek na 10ll wypadaja czesto sos talizman :]

Opublikowano

Ja mam taki sposób zeby isc do jangan lub constantynopolu kupować bronie 2d i rozwalaćje na elementy az uzbieramy 1,5k wind 2...potem idziemy do hotan dzielimy te 1,5k wind 2 na 5 pęczków po 100 i 5 pęczków po 200...te co mają100 sztuk sprzedajemy za 350k a te co mają 200 za 800k oczywiscie rozstawiamy stala na noc...rano juz powinno nic nie być to dobry sposób na grubą kase

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

idziesz do sklepu z akcesoriami typu kolczyki itp.. kupujesz destroyer rondo czy jakos tak z 400-500 potem kupujesz czapki 2d,wchodzisz w okno alchemi zmieniasz zakładke na tą 2...potem w wolne 1 pole wkładasz czapke a w 2 destroyer rondo i klikasz fuse all czy jakos tak potem dostajesz elementy...nie za kazdym razem wylatuje wind 2

userbarwb.png

Opublikowano

Ee ja bardziel polecam elementy...mniej czasu zajmuje,więcej kasy się dostaje... wydajemy z 2kk zarabiamy 5kk. tracimy okolo 40 min-1h jezeli robimy to w miarę szybko.

userbarwb.png

• Dodaj nową pozycję...