Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Klanu VRU

xtiex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem krotko... PIKI sa niczym w poronaniu do legendy DO jaka jest niewatpliwie SLK. 3 lata? Phi, bylem w klanach, ktore istnieja juz od poczatku gry, chociazby juz wspomniany, inny przyklad to R-S. Gdy my gralismy nie bylo jeszcze takiego serwera jak PL1 nie mowiac o 2 czy 3. Nie straszcie mnie doswiadczeniem, bo mamy znacznie wieksze. Trzon klanu to starzy wyjadacze, pamietajacy czasy gdzie na zielonce bylo sie koksem. Nasz klan (SLK) przez ponad 6 lat istnienia nie slyszal o czyms takim jak pokoj (nawet gdy nie mozna bylo wypowiadac wojen takowe sie toczyly). Jeszcze jedno, nie ilosc sie liczy, a jakosc. Widac macie male doswiadczenie wojenne. Zreszta co tu mowic. Legenda wciaz trwa, a historia lubi sie powtarzac... Bylismy, jestesmy i pozostaniemy najlepszym klanem wojennym/bitewnym w historii tej gry. Jak widac to wy nie wiecie nic o Naszej historii... O Was slyszlismy wiele, ale nic wartego zainteresowania. Zreszta co tu sprawdzac, wystarczy wejsc do Was na tsa i po 5 minutach juz wiadomo, z kim ma sie do czynienia.

Pozdrawiam i do zobaczenia na mapach.

P.S. Sprawdz sobie znaczenie terminu dziecko-NEO, bo widze kulawo z pojeciami u Ciebie.

Opublikowano

Powiem krotko... PIKI sa niczym w poronaniu do legendy DO jaka jest niewatpliwie SLK. 3 lata? Phi, bylem w klanach, ktore istnieja juz od poczatku gry, chociazby juz wspomniany, inny przyklad to R-S. Gdy my gralismy nie bylo jeszcze takiego serwera jak PL1 nie mowiac o 2 czy 3. Nie straszcie mnie doswiadczeniem, bo mamy znacznie wieksze. Trzon klanu to starzy wyjadacze, pamietajacy czasy gdzie na zielonce bylo sie koksem. Nasz klan (SLK) przez ponad 6 lat istnienia nie slyszal o czyms takim jak pokoj (nawet gdy nie mozna bylo wypowiadac wojen takowe sie toczyly). Jeszcze jedno, nie ilosc sie liczy, a jakosc. Widac macie male doswiadczenie wojenne. Zreszta co tu mowic. Legenda wciaz trwa, a historia lubi sie powtarzac... Bylismy, jestesmy i pozostaniemy najlepszym klanem wojennym/bitewnym w historii tej gry. Jak widac to wy nie wiecie nic o Naszej historii... O Was slyszlismy wiele, ale nic wartego zainteresowania. Zreszta co tu sprawdzac, wystarczy wejsc do Was na tsa i po 5 minutach juz wiadomo, z kim ma sie do czynienia.

P.S. Sprawdz sobie znaczenie terminu dziecko-NEO, bo widze kulawo z pojeciami u Ciebie.

Grunt to skromność:D

A co do klanów, które są najlepsze i tak dalej to moim zdaniem okaże się to na mapach(ew. podczas wojen, jeśli klany są z tej samej firmy, bo znając mentalność Polaków, to prędzej nawzajem będą się prać niż razem z osobami z zagranicy:D).

Pozdro:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Co do wojen to jednego mozecie byc pewni, bedzie kolorowo. To jest to co Nasz klan kocha, czym zyje, czym jest. Tyle na ten temat.

Opublikowano

Dobra chłopcze skończ szpanować i spanować :)

Jesteś hardcorem tak tak, traktorem.

userbarcopy.png

Opublikowano

Czemu nikt nie skomentował mojej wypowiedzi?

Aa tak.. wiem.

Bo powiedziałem samą prawdę i nie macie kontrargumentów.

Temat do zamknięcia bo tematyka odbiega nie wiem gdzie jest Moderator? Dobrze wie, że ja założyłem ten temat zastępczym kontem.

I jeszcze jedno - Nie ma sensu ta dyskusja.

Każdy ma swoje racje - na mapkach się okaże kto silniejszą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...