Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.2]Kwadratowa Dzielnica !

Covalsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do konta na YT: http://www.youtube.c...im?feature=mhee dopiero zaczynam :)

Nick:MineResim

Ilość widzów:2 (narazie)

Czy będziesz nagrywał serie z serwera?: Tak

Coś o sobie(2-3 zdania.) : Mam na imię Bartek, przygode z minecraftem zacząłem od wersji InDev, mam 13 lat, prowadzę konto na youtube, na którym dopiero pojawiają się filmy, mam słaby mikrofon, ale niedługo kupuje nowy. Tak jak wcześniej wspomniałem zacząłem grać w minecraft od wersji InDev, więc znam się na tej grze :)

Premium; Narazie nie ale mam zamiar kupić

Pozdrawiam

10 postów 20 postów 50 postów 75 postów 100 postów

110 postów 120 postów 150 postów 175 postów 200 postów

Opublikowano

Nick: kubuszeki

Minecrafta nagrywałem z kolegą jakby co to mój skin podobny do skkf'a.

Ilość widzów: 9

Czy będziesz nagrywał serie z serwer: Tak

Coś o sobie(2-3 zdania.) : Mieszkam w Dąbrowie Górnieczej .

Mam 14 lat uczęszczam do szkoły sportowej ponieważ interesuje się piłką nożną.

Na imię mam Kuba

:)

Premium: Tak posiadam .

Opublikowano

Ja grieferem??? Mój dom był ładnym domem z pni i Stone Brick'ów, a ty bez mojej zgody jak mnie na serwie nie było pozmieniałeś pnie na cegły,"bo ci nie pasowały"...

Na takich serwerach się gra po to, aby swobodnie budować i nikt się nie doczepił, a nie żeby budować co pseudo-admin karze.

Opublikowano

Ja grieferem??? Mój dom był ładnym domem z pni i Stone Brick'ów, a ty bez mojej zgody jak mnie na serwie nie było pozmieniałeś pnie na cegły,"bo ci nie pasowały"...

Na takich serwerach się gra po to, aby swobodnie budować i nikt się nie doczepił, a nie żeby budować co pseudo-admin karze.

Adminem pewnie jest jakiś małolat, dlatego tak pieprzy ;)

Opublikowano

Jesli mam byc szczery, servera nie polecam otoz czemu...

Gram sobie spokojnie na nim a tu wchodzi jakis oszolom i mowi admionowi, ze z jakiej racji on mu przerobil dom na GM (tak to oznacza, ze admin gra na gm...) oczywiscie osoba poszkodowana stracila swoj dom ktory przejal admin (bo mu sie podobal) poszkodowany chyba dostal bana... Tak wiec gdy gralem sobie dalej to zrobilem na servie wielka farme (jako pierwszy zdobylem marchewki i ziemniaki) i dosc ladny domek w ktorym mylo kilka diaxow i portal do piekla (ktory tez zbudowalem jako pierwszy). Gdy probowalem nastepnego dnia wbic zrozumialem, ze nie ma mnie juz na white liscie... a na servie byli gracze, gdy napisalem o tym adminowi na gg on nie odpisal... (podejrzewam, ze mnie zablokowal). Mam wrazenie ze moja farma i dom nie naleza juz do mnie :/ Ocencie sami, ja stwierdzam ze jak macie ladny dom i dobre eq to juz nie bedziecie na white liscie, a granie surwiwala z adminem ktory uzywa gm... to nie jest wtedy fajna gra...

Opublikowano

Nick:

Link do konta na YT:fifo056

Ilość widzów:Narazie żąden

Czy będziesz nagrywał serie z serwera?Oczywiście że tak

Coś o sobie(2-3 zdania.) :Nazywam się kacper.Mam skype i ts.Nie grufuje na żądnych serwerach

Premium;Nie

Opublikowano

Nick:Stefan

Link do konta na YT:MrMinecraftowa

Ilość widzów:0

Czy będziesz nagrywał serie z serwera:Nie

Coś o sobie(2-3 zdania.) : Jestem spokojnym graczem.Lubię grać w Minecrafta.Uwielbiam sport.

Premium;Nie

Czy ktoś to sprawdzi?

Pomogłam to daj + :D

Opublikowano

Nick: rafix99nni

Link do konta na YT: Mogę podać ale po co ?:)

Ilość widzów: 9

Czy będziesz nagrywał serie z serwera? Mogę nagrywać nie ma problemu ;)

Coś o sobie(2-3 zdania.) : Jestem zwykłym gimnazjalistą grającym w minecraft lubię dobrą muzę i piłkę

Premium; Brak

Opublikowano

Nick:Tivoni

Link do konta na YT:Hmm podam moze pozniej ? : )

Ilość widzów:4 (swiezy kanał)

Czy będziesz nagrywał serie z serwera? Tak : ]

Coś o sobie(2-3 zdania.) :Jestem Szymon.Interesuję sie ogólnie informatyką :] Jestem miłym i uczciwym człowiekiem

Premium;Tak

Opublikowano

Nick:Noneq

Link do konta na YT:youtube.com/user/Nonek1337 Może nie są zaj*biste ale dopiero się uczę ;]

Ilość widzów:22

Czy będziesz nagrywał serie z serwera?Mam taki zamiar .

Coś o sobie(2-3 zdania.) : Siemka jestem Piotrek mam 14 lat chodzę do 2 klasy Gimnazjum interesuję się grami komputerowymi i z lekka piłką nożna . Jestem bardzo miły i koleżeński ;] . Interesuję się także E-Sportem . To tyle ode mnie trzymajcie się i cześć :)

Premium; Tak

Opublikowano

Nick: ardyarde

Link do konta na YT: mam lecz bede dopiero wstawial filmy z kwadratowej masakry.

Ilość widzów: -

Czy będziesz nagrywał serie z serwera? tak

Coś o sobie(2-3 zdania.) : Jestem mily, tolerancyjny, bardzo lubie mila atmosfere. W minecrafta gram 2 lata, znam sie na pluginach oraz wszystkich komendach. Jestem ogarniety i mam poczucie humoru. Mialem swojego dedyka 50 slotow, lecz niestety nie mialem srodkow na utrzymanie. Umiem budowac bardzo ladne budowle oraz znam sie bardzo dobrze na redstone. Posiadam skype/ts3/mumble

Premium; Posiadam. (mam fajnego skina ^^)

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

*Nick:nuknuknut

***Premium ! :TAK

*Coś o sobie ! :Jestem ogarnięty mam micro itp. mój kontakt Skype okboganski12.Polszczyzna to moje 2 imię

Nick:Noneq

Link do konta na YT:youtube.com/user/Nonek1337 Może nie są zaj*biste ale dopiero się uczę ;]

Ilość widzów:22

Czy będziesz nagrywał serie z serwera?Mam taki zamiar .

Coś o sobie(2-3 zdania.) : Siemka jestem Piotrek mam 14 lat chodzę do 3 klasy Gimnazjum interesuję się grami komputerowymi i z lekka piłką nożna . Jestem bardzo miły i koleżeński ;] . Interesuję się także E-Sportem . To tyle ode mnie trzymajcie się i cześć :)

Premium; Tak

Masz 14lat i chodzisz do 3klasy Gimnazjum HAHAHAHAHAHAHA PADŁEM !!!!!

5bdfab3193c618c13343fe33e04ada93.jpg

Zdejmijcie mi parę procentów ja tak się staram :) Yyy Baton ?!

Opublikowano

Nick:Thecperkerus992

Link do konta na YT:http://www.youtube.com/user/TheCperkerus992

Ilość widzów:2 :D

Czy będziesz nagrywał serię z serwera:Jeszcze nie wiem zobacze :)

Coś o sobie 2-3 zdania:Jestem Kacper,mam 13 lat interesuję się piłką nożną i grami komputerowymi.Jestem koleżeński narazie jestem początkującym w minecrafcie ale dopiero się uczę.Interesuję się też informatyką :)

Premium:Niestety nie

Opublikowano

(tak to oznacza, ze admin gra na gm...)

Gram bo to moj serwer i bede z nim robil to co chce

Tak wiec gdy gralem sobie dalej to zrobilem na servie wielka farme (jako pierwszy zdobylem marchewki i ziemniaki) i dosc ladny domek w ktorym mylo kilka diaxow i portal do piekla (ktory tez zbudowalem jako pierwszy).

fail :) na serwerze nikt nie mial portalu

bijacz !

Gdy probowalem nastepnego dnia wbic zrozumialem, ze nie ma mnie juz na white liscie... a na servie byli gracze, gdy napisalem o tym adminowi na gg on nie odpisal... (podejrzewam, ze mnie zablokowal).

nastpny fail bo nikt do mnie na gg nie pisal

bijacz !

Mam wrazenie ze moja farma i dom nie naleza juz do mnie :/ Ocencie sami, ja stwierdzam ze jak macie ladny dom i dobre eq to juz nie bedziecie na white liscie, a granie surwiwala z adminem ktory uzywa gm... to nie jest wtedy fajna gra...

heh zadnej wielkiej farmy nie bylo

bijacz..

serwer off jest idioci -.-

graja na nim tylko ja i wybrana osoba..bedzie next sezon - dogadam sie z ludzmi na pw

Opublikowano

Nick:MagicznyAutobus

Link do konta na YT: mialem ale usunolem , za niedlugo tworze NEW z tego serwa .

Ilość widzów: Mialem cos ok. 120

Czy będziesz nagrywał serie z serwera? TA

Coś o sobie(2-3 zdania.) : Miły uprzejmy facet z poczuciem humoru. Nie Grifuje , honorowe , ambitn , kreatywny .

Premium; NIE

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

*Nick:straszak15

***Premium ! :Nie

*Coś o sobie ! :Mam na imię Borys i jestem miły , nie griefuje bo znam co to jest ten ból , jestem na 100% ogar :D i lubię grać w piłkę nożną.

mca.png

Sześcienna Masakra IP:25.152.171.176

Hamachi ID:StraszakPrivate1 2 3 i tak do 5 Hasło:Prywatka

Opublikowano

*Nick: MortalCombat

***Premium ! : Narazie nie:P

*Coś o sobie ! : Jestem Adam, lubię nakurwiać w Mc. A 2 moja zaleta Jestem Zajebisty:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...