Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy nie wiem co robić(Dziewczyna)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem napiszę tutaj prawie wszystko jak jest między mną, a koleżanką po prostu jest teraz źle i nie wiem co robić załamany jestem. Ja się jej podobam, a ona mi lecz nie jesteśmy ze sobą bo kiedyś zrobiłem takie coś z jej koleżanką zakład w którym jak przegram to spytam się jej o bycie ze sobą wygrałem i nie musiałem się pytać ale dziewczyna z którą chciałem być obraziła się :/ potem się dowiedziałem od kolegi co tam był, że normalnie byłaby ze mną. Zadajemy się łącznie około 4 miesięcy dużo mam wspomnień z nią i byłem wtedy szczęśliwy.Ostatnio do mnie dzwoni i się pyta czy jej kupię papierosy, a ja "No dobra" tyle, że jak jej kupię to ona idzie z koleżanką do domu czyli po prostu mnie wykorzystuje nie raz dzwoni normalnie żebym wyszedł.Dzisiaj napisałem do niej czy nie wyjdzie pogadać to ona na to, że wyjdzie o 15 ok, zadzwoniłem o tej 15, a ona była wtedy z moim bratem też się trochę znają ale nie wiem czy on się jej podoba tak w ogóle to się jej spytałem o bycie ze sobą jak miała chłopaka, a ja nawet o tym nie wiedziałem, wracając do tego zadzwoniłem o tej 15 i ona "Jeżeli chcesz mi powiedzieć coś złego to nawet nie chce gadać o tym jestem jaka jestem", a ja na to żeby wyszła pogadać to jej powiem :), a ona myślała, że znowu chce się jej spytać o bycie ze sobą. Bardzo ją lubię ale nie wiem czy ona mnie też to wygląda jak by mnie wykorzystywała po prostu nie wiem co mam robić kompletnie proszę was o pomoc co miałbym zrobić, że olać to wiem błagam was o pomoc życie mi już sens straciło ostatnio, a teraz to :(W dupie mam co sobie pomyślicie po prostu chcę abyście mi pomogli tylko tego chcę jeżeli będziecie pisać głupie posty albo powtarzać posty odrazu raport nie ma bawienia się -.- LAT MAMY 16

Opublikowano

Taa to nic nie da gadać nawet nie chce ze mną bo ona ma mnie gdzieś i tylko jak coś potrzebuje to jest przy mnie wysłałem jej sms "Ok widzę, że masz mnie gdzieś i nie chcesz gadać" boże proszę o pomoc was zależy mi na niej, a i teraz to ja jej nie mam za co przepraszać tylko ona mnie ale ok.

Opublikowano

to chcesz byc z kims kto

"bo ona ma mnie gdzieś "

powodzenia

bedzies z nia a ona bedzie sie z innymi obracala

lub Cie bedzie chu*** na kase nie warto

jesli jej nie zalezy

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Właśnie sam nie wiem co o tym myśleć chciała być ze mną ale nie raz coś ode mnie chce, a raz nie ale to do każdego chłopaka tak leci -.-

Teraz tak wkurwiony jestem, że idę pobić jej chłopaka jak go znajdę ^^

Opublikowano

Powiedz jej, że jej kupisz te fajki jak z tobą będzie palić ;D

Bywalec
Opublikowano

niechciało mi sie tego czytać. ale w każdym przypadku szczera rozmowa pomaga

.

Opublikowano

do nauki gimby a nie o miłości myślą xD

pogadaj z nią i se wyjaśnijcie wszystko ?

Opublikowano

Wole siedzieć 24/7 na tym forum niż wypisywać jakieś poje*ane historie, twierdząc że to "poważny" problem i oczekiwać wsparcia oraz porad od ludzi z internetu :)

Twoja inteligencja poraża, poza tym stylistyka, sposób w jaki to opisałeś jest przerażający. Ledwo da się przeczytać całość a Ty jeszcze masz czelność obrażać ludzi których sam sprowokowałeś -.-

Opublikowano

Zabierz ją do restauracji najlepiej chińskiej zawsze zabieram tam swoją dziewczynę i wytłumacz jej że nie chciałeś tak powiedzieć itp...

zobaczysz będzie dobrze ! może okresu dostała i ma zły dzień xD

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Powiem to co mi mama powiedziała "Tego kwiatu jest pół światu".Olej ją kompletnie jeżeli chciałbyś mieć dziewczynę to mamy mało dziewczyn w polsce?.A jeżeli cie wykorzystuje to się nie dawaj jeżeli chciała by coś od ciebie to powiedz nie i tyle.No chyba że ją kochasz i chcesz z nią być to zaproś ją np do kina i po kinie powiedz do niej szczerze czy nie chciała być z tobą.

@Edit

O tak jak up napisał dziewczyny lubią być "dopieszczane" zaproś ją tak jak ci pisałem do kina daj jej kwiaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...