Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Złote pirackie skrzynie

Gerion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będą ale ty jesteś taki informatyk i takich masz kolegów z podziemia internetowego , to niech ci sprawdzą ;)

Jeśli strona Costello przestanie funkcjonować - choćby na chwilę - to strona szanownego Pana wiecznie na gg kamieniarza przestanie istnieć. Wszystko. Cały FTP, wszystkie bazy - nie zostanie nic. Może nawet zabawię się w zbannowanie domeny w google. Takie małe ostrzeżenie.

Co do Kamieniarza - jeśli ktoś tu jest oszustem, to tylko Ty.

Pamiętam jak kilka miesięcy temu kupiłem u Ciebie przeniesienie licencji - no i czekałem i czekałem aż książę raczy odpisać. Doczekałem się dnia następnego - więc po co w opisie GG miałeś "dostępny 20h/doba (przepraszam za brak screena ale nie zajmuję się takimi głupotami).

Kamieniarz - jeśli chcesz wojny, będziesz ją miał. Mam dużo naprawdę potężnych znajomych w polskim i zagranicznym podziemiu internetowym - i na pewno bardziej utalentowanych niż Twoj kolega xbots123,

Pozdro.

0fc5fb0fb2710.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jeśli strona Costello przestanie funkcjonować - choćby na chwilę - to strona szanownego Pana wiecznie na gg kamieniarza przestanie istnieć. Wszystko. Cały FTP, wszystkie bazy - nie zostanie nic. Może nawet zabawię się w zbannowanie domeny w google. Takie małe ostrzeżenie.

Co do Kamieniarza - jeśli ktoś tu jest oszustem, to tylko Ty.

Pamiętam jak kilka miesięcy temu kupiłem u Ciebie przeniesienie licencji - no i czekałem i czekałem aż książę raczy odpisać. Doczekałem się dnia następnego - więc po co w opisie GG miałeś "dostępny 20h/doba (przepraszam za brak screena ale nie zajmuję się takimi głupotami).

Kamieniarz - jeśli chcesz wojny, będziesz ją miał. Mam dużo naprawdę potężnych znajomych w polskim i zagranicznym podziemiu internetowym - i na pewno bardziej utalentowanych niż Twoj kolega xbots123,

Pozdro.

To jakieś dziecko które ma 10 lat i nie widzi życia poza komputerem ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...