Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy poddział/kategoria] Wasze Budowle

Pitbull_

Nowy dział  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?aby?, aby powsta? nowy dzia? nosz?cy nazw? "Wasze Budowle"

• Tak
      52
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak zrefreshujesz temat co 24h, to wtedy będzie na głównej.

Tak będzie, ale jeśli nikt nie odpowie to po 2h temat ląduje na drugiej stronie...

Od tego są też specjalne tematy, a tam dość często zaglądają userzy,

Że jak ? Od roku w miarę czynnie przeglądam te działy i ani razu nie zauważyłem by był jakiś masowy temat w którym można umieszczać swoje prace. Nawet jeśli jakiś to specjalnie przejrzałem 10 stron wstecz, aby się przekonać więc nawet jeśli takowy istnieje, to nie, nie jest on popularny i często oglądany przez userów.

Ogólnie nie rozumiem waszego podejścia "bręczycie", że temat byłby mało popularny, Równie dobrze można by pod "wasze budowle" podpiąć "wasze prace" i wrzucać tam również mapy (bo ich jest zauważalnie więcej) i poddział na pewno dałby rade...

106071453484304291456.jpeg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie....

Moim zdaniem skoro tak powinien powstać poddział ,,Pytania i Problemy" o minecraft....

Wtedy tematy typu ,,Wasze budowle" by przynajmniej dobrze dawały sobie radę, nie byłyby przykrywane górą spamu

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Jestem na tak. Możecie hejtować, ale minecraft pozwala na tworzenie pewnego rodzaju sztuki. Czemu kreatywność nie miała by być wyróżniona?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Tak będzie, ale jeśli nikt nie odpowie to po 2h temat ląduje na drugiej stronie...

Że jak ? Od roku w miarę czynnie przeglądam te działy i ani razu nie zauważyłem by był jakiś masowy temat w którym można umieszczać swoje prace. Nawet jeśli jakiś to specjalnie przejrzałem 10 stron wstecz, aby się przekonać więc nawet jeśli takowy istnieje, to nie, nie jest on popularny i często oglądany przez userów.

Ogólnie nie rozumiem waszego podejścia "bręczycie", że temat byłby mało popularny, Równie dobrze można by pod "wasze budowle" podpiąć "wasze prace" i wrzucać tam również mapy (bo ich jest zauważalnie więcej) i poddział na pewno dałby rade...

To źle przeglądasz. Joda podał temat w którym możesz umieszczać swoje budowle.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Na nie, po co kolejne subforum? Jeśli już ma wejść to bez naliczania postów, bo to będzie wylęgarnia spamu ;d

Opublikowano
Można zrobić temat i go podpiąć.

Jeśli temat byłby podpięty, a nie zalegał gdzieś na 30 stronie to mi to odpowiada, a swoje komentarze na temat mc. wsadźcie sobie no...

Opublikowano

Ja jestem na tak ponieważ w żadnym dziale w minecraft te prace nie będą długo dostrzegana ,a to przez fale spamu. Gdy jeszcze ten dział by był od 100-50 postów spamu by raczej nie było

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Mnie w sumie w 100% zadowalałby przypięty temat, gdzie można by było zamieszczać swoje prace. Co prawda nie o to mi chodziło, ale widzę, że z niektórymi się dogadać nie można.

Opublikowano

Może w końcu, ktoś by podjął decyzję ? Bo temat stoi już 3 tygodnie.

Stanowisko moje jest takie, aby powstał temat, gdzie można zamieszczać swoje prace, jednakże musiałby być przyklejony, bo widzę, że kolejny poddział jest wam nie w smak...

Opublikowano

Jestem na NJE PO kij następne subfora ? , Jeżeli chcesz aby owy "dział" był to prosze Jerona i reszte moderatorów o zrobienie działów:

-Problemy z Craftserve

-Problemy z Mineserve

-Błędy w minecraft

-Serwery KM

-Serwery survival

-Serwery FB

-Serwery Hardcore

-Serwery creative i wiele innego spamu, jasne że jestem na NJE bo by był kolejny spam

PS;Sorry za jakiekolwiek błędy , moja prędkość pisania jest szybsza od mojego mózgu :(

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Ja pierdole jestem na nie.Lepiej temat założyć.

to samo zdanie

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...