Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug czy hack?

l3pr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy gram predator mode często widzę jak ktoś leci w powietrzu kucnięty i dolatuje gdzieś wysoko gdzie normalnie niemożna sie dostac i nikt nie potrafi go zabic jest to hack czy jakiś bug ?

desperaxniux.png
Opublikowano

Hack

;)

Nie ma bugów na latanie :P

Są Fly Fly Jumpy. Można je wykonać wchodząc w drugą

postać, 1 strzał w ziemi i można skakać do góry aż error nie wyskoczy.

Kiedy gram predator mode często widzę jak ktoś leci w powietrzu kucnięty i dolatuje gdzieś wysoko gdzie normalnie niemożna sie dostac i nikt nie potrafi go zabic jest to hack czy jakiś bug ?

KOLEŚ PEWNIE MIAŁ PING z 3K

:D

patrykkos źle mówi, bo Hacki na latanie nie działają od dobrego roku jak się nie mylę(ERROR).

Opublikowano

Cytuję: "Leci w powietrzu kucnięty"

Sam nie mógłby tak robić, pewnie autor by napisał gdyby było inaczej

:)

Opublikowano

kurwa ludzie ogar ja mam nawet hacka z lataniem i z wieloma innymi opcjami np aimbot i nie ma errorow!!!

PROSZE O ODBANOWANIE KONTA q120m0c0d3 poniewaz bylo z banowane nie wlasciwie a tak dokladnie to musialem wniesc zakupy a moj kulego sie pobawil na kompie-_-

jarek prosze cie i przepraszam zqa kolege a i dobze ze zbanowales jego konto pt. cytuje:FUCK_9JAREK9

THX

Opublikowano

eh chcecie fly hacka? prosze:

DL: http://hostuje.net/f...9255a6b97c5b658

1. włącz

2. czekaj 5 sec poczym kliknij skip ad

3. włącz grę

4. have fun sam tego używam!

Daje ci 1h na dodanie skanu tego pliku.

@edit nie zauważyłem, że w tym pliku jest takie coś Ten plik został przeskanowany programem antywirusowym. Skaner antywirusowy log:

Czysty plik, nie wykryto zagrożeń.

Na kolejny raz dodawaj normalny skan

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeżeli udostępniacie hacki to tylko i wyłącznie w subforum do tego przeznaczonym i zgodnie z regulaminem.

Opublikowano

To cf-hook ale aktualnie mam z nim kłopoty poszukaj na necia jak znajdziesz działającego to wklej mi go do tematu [Pytanie] cf-hook .Ale to na 100%ten hack albo fly hack (płatny).

Opublikowano

Nie chce mi się ich pobierać, żeby robić skan

;)

Na PW Ci podeślę kilka linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...