Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kilka pytań odnośnie botów

archer007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak, wracam do tibii po kilkunastu miesiącach i potrzebny jest mi jakiś bot. Zastanawiałem się nad redbotem, xenobot i blackd i bbot.

Jak jest z wykrywalnością tych botów? Czy do tych płatnych istnieją jakieś bezpieczne cracki? Może macie jakieś inne propozycje? Wysłucham wszystkich rad ;)

Opublikowano

Więc tak, każdy bot jest wykrywalny. Do iBota crack istnieje ostatnio był na forum tylko ktoś usunął temat...

Do Redbota też istnieje ostatnio się dowiedziałem od jednego usera (nie pamiętam nicku)

Powiem ci że możesz zacząć od TA jeszcze nie ma update TA ponieważ dzisiaj Cipsoft zrobił update clienta ;)

Pzdr.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

No niby tak, na TA bociłem kiedyś i nawet byłoby mi to na rękę, darmowy i do skillowania jak złoto, ale jak jeszcze grałem to sypały się ostro bany za TA, jak jest teraz?

@

Miałem się jeszcze pytać czy ktoś czasami boci na blackd bo też na nim kiedyś jechałem, ale później co massbany kilka kont szło do piachu.. jak jest teraz? Damster, a ty lecisz na bocie? Jak tak to jakim

Tylko proszę o wypowiedzi osób które używają tych botów ;)

Opublikowano

No to tak... Za Tibie Auto bany lecą ,jak głupie :) Jednak zrobiłem ostatnio po hacku test na TA ,używałem ibota i byłem zadowolony ,jednak po hacku mi się odechciało :P Na jednym koncie używałem skryptów z forum ,a na 3 innych serwach robiłem sam skrypty i ban nie poleciał ,a na te z forum poleciał ;d Narazie tylko kase zarabiam na nich :) Na ibota masz pewność ,że ban nie poleci ,jak wybijesz już chara na ibocie do 75+ to pozniej na pewno w miesiac nazbierasz znowu na drugiego ibota z gpków(oczywiście od graczy kupujesz za gp). Więc z 60 zł ,gdybyś wydał to byś później z pewnością zarabiał z gpków ,a jak kasy nie masz to wyboć kase na Tibi Auto :P A później bota zmien :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...