Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Przy..

zacha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc :)

Już od długiego długiego czasu zbierałem sobie kaske wszystko co chciałem zakupione :) i teraz.. własnie nie wiem jak by to zrobic wyliczyłem ze mam 400 zł dokładnie 400 zl :P i chciałbym je wydac na pl'a ;) jakie kupic konto na jakim serverze? :>

Opublikowano

razor szukałem po *******.pl (wiadomo gdzie) ale dupaki same na tym solarze a to trytek bez 2x lud :P a to suabe itemy :<

Opublikowano

Ja bym polecal szukac tylko WP albo Bodego na tej slynnej stronce :) obojetnie czy z eq czy bez, ale tymi postacami zawsze da sie dorobic :)

Opublikowano

Dobra zrozumiane solar ale widze dupaka z tymi kontami a expic 75 -,- mozna sie zasrać

tylko tak patrze na te konta :> takie słabe :P i jest tylko chyba 2x + 70 i nie podobaja mi sie ;d

Opublikowano

Dobra zrozumiane solar ale widze dupaka z tymi kontami a expic 75 -,- mozna sie zasrać

tylko tak patrze na te konta :> takie słabe :P i jest tylko chyba 2x + 70 i nie podobaja mi sie ;d

Ewentualnie możesz na s25 :P Za 400 zł , kupisz całkiem dobre konto ( jeżeli się znajdzie ) Polecam tak jak osoby Up : Surka wp 61 - 75 lvl skile przynajmniej na G i na DT chodź i będzie kaska :>

Opublikowano

Nie żal ci kasy na grę lepiej byś poszedł z dziewczyną do kina .. lub z kumplami na piwko czy cuś xDD

Zresztą to twój wybór.

Nie czaruj.

Opublikowano

Polecam, zagrać na "Arkantesie", patrzyłem przed chwilką Allegro i był całkiem fajny ninja na sprzedasz z buffem skille full G, jakies tam eq ma ale reszte możesz sobie dokupić.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Również proponuję zakup Wojownika Body. Konto do rozwinięcia kupisz już za ok. 150-250 zł (75-80lvl). Zabawa bodziakiem jest na prawdę przyjemna.

Opublikowano

Nie ma sensu zaczynać gry na innym serwerze niż solar wg mnie ;) najwięcej graczy, najmniejsze ceny - można się wybić. jak chcesz się pobawić to kup daggera/szamana 75lv albo wp'ka 75 z jakimś eq i chodź na metki mordu w dt a potem wyexpisz sobie jakąś inną postać, zależy jaką postacią lubisz grać .

Opublikowano

Polecam Ci zakup Sury WP 75=80lv na Solarze.

Można tam się dorobić jeżeli masz eq na Katakumbach ;]

Lub Bez ekwipunku i tworzysz nową postać pod FB i na eq się zarobi :>

Opublikowano

Kup konto na allegro by cię nie oszukali ;)

Polecam ci Sure WP 75, możesz iść do DT i zarobić na dobre eq

lub Woja Body/Mental z dobrymi skillami, 75lvl i eq.

Serwer Agronas lub Feniks moim zdaniem bo jeśli dużo ludzi

na solarze gra to tylko będziesz mógł sprzedawać itemki a z

expem będzie gorzej <_<

Pozdro

vns0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...