Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem z kolegami serwer ale nie mam najnowaszej wersi minecrafta i niemoge grać skąd mam ką pobrać pleas podajecie mi strone

x

Opublikowano

Jak włączasz mc i tam gdzie wpisujesz nick pod tym powinno pisać takie coś: "Force Update" zaznaczasz to i włączasz mc, czekasz aż się all ściągnie. Już masz nowego mc! :D

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

no to może przez coś innego mi nie chce wieść pisze że zostałem rozłonczony przez serwer przez co to może być ?

x

Opublikowano

Pisze tylko tyle? Może zbyt długo się łączyłeś z serwem, jaki masz net?

17abys.png              

Opublikowano

Powodow moze byc bardzo wiele. Masz problem z wejsciem tylko na ten konkretny serwer czy ogolnie? I co dokladnie Ci pisze?

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

ja mam lte chodzi szybko a pisze dokładnie to "rozłączony przez serwer outduted server" za pomoc like

x

Opublikowano

Masz stary bukkit na serwie, wgraj nowy 1.4

17abys.png              

Opublikowano

na inny serwer weszłem a jak klikm ten przycisk pod nickiem to po każdym nowym włączeniu gry jak klikam to to mi sie odnowa pobiera

x

Opublikowano

"outdated server" to po polsku "przestarzaly serwer". To znaczy, ze serwer ma inna (starsza) wersje niz Twoj klient. Sa na to dwa sposoby: update serwera, lub zmiana wersji gry na starsza (program Minecraft Version Changer).

Opublikowano

@up2 nie klikaj cały czas jak włączasz mc aktualizacji.

17abys.png              

Opublikowano

Na inny serwer wszedles, bo akurat mial on wersje 1.4, czyli taka jaka Ty. Jesli klikniesz "force update" w kliencie to niezaleznie od tego czy masz najnowsza wersje, czy te nie, gra pobierze sie na nowo.

Opublikowano

Jak masz mc 1.4 to jeśli serwera jest przestarzały to przy ilości slotów i pingu powinno pisać na czerwono jego wersja, jeśli jest dobra z twoim mc to tam nic nie powinno być.

17abys.png              

Opublikowano

Jezeli nie zmieniales nazwy pliku bukkita (o ile stawiales serwer na bukkicie) to powinienes tam miec napisana wersje. Prawie na pewno stoi na wersji 1.3.2. Zmien wersje klienta na 1.3 i sprobuj wejsc - jak sie uda to bedziesz wiedziec na jakiej wersji stoi serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...