Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opaski

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za ile czego dostaje się opaski?

wiem, że czerwoną za Honorable Opponent.

a reszta?

Opublikowano

Friendly - Zielona

Helpful - Niebieska

Teamwork - Zolta

Ponoc trzeba miec 100 pkt. Mam 96 Teamworkow, niedlugo sie dowiem.

dziwne ja mam 25 teamworka i mam zieloną opaske... ;O

Opublikowano

A ja 102 teamworka i nadal nie mam...

To zależy, np. Mój kumpel dostał Czerwoną opaskę przy około 25 honorable opponent, a ja przy prawie 40 ;x

@Edit

Ktoś wie, czy można mieć więcej niż jedną opaskę na raz?:D

Opublikowano

Nie dostaliście opaski, bo to jest zależne od tego, ile było na Was raportów do Supportu, ile razy byliście banowani. Ile razy dawaliście swoim ziomkom i innym graczom odznaczenia, kto Wam i jak szybko je dawał. Ot co ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Orientuje się ktoś z was czy można mieć więcej niż 1 opaskę? Mam opaskę za honor ale mam też 55 społecznika i nwm czy mogę też dostać drugą opaskę.

Opublikowano

Orientuje się ktoś z was czy można mieć więcej niż 1 opaskę? Mam opaskę za honor ale mam też 55 społecznika i nwm czy mogę też dostać drugą opaskę.

Możesz mieć wszystkie, ale wyświetlana będzie tylko 1.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

dziwne ja mam 25 teamworka i mam zieloną opaske... ;O

iunh.jpg

Ja właśnie wcześniej miałem więcej teamworku i też dostałem zieloną -_-

I jak na nią najadę to pisze ,że za pracę i wygrywanie gier z teamem :)

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Nie ma określonej liczny, jedni dostają po 20 honorach, a drudzy po 50.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A można jakoś zmienić kolor opaski? Może coś sie zmieniło.

Pytałem o to support z 1-2 tygodnie temu czy sie da to odpowiedz od riotu była coś w tym stylu:

"opaska powinna odzwierciedlać ciebie blablabla, więc nie można zmieniać"

Opublikowano

Mojemu kumplowi zmienił się kolor opaski automatycznie po osiągnięciu chyba 100 społecznika na zieloną. Wcześniej miał czerwoną.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie dostaliście opaski, bo to jest zależne od tego, ile było na Was raportów do Supportu, ile razy byliście banowani. Ile razy dawaliście swoim ziomkom i innym graczom odznaczenia, kto Wam i jak szybko je dawał. Ot co ;)

Gdyby byli banowani to honor by się zresetował.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

103 "społecznika" i nadal nie mam.... ani razu nie byłem banowany i nic.. nigdy jak grałem duo nie dawaliśmy sobie honoru ...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

103 "społecznika" i nadal nie mam.... ani razu nie byłem banowany i nic.. nigdy jak grałem duo nie dawaliśmy sobie honoru ...

No i w tym problem. Musisz sam dawać aby mieć ;P

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

• 3 miesiące temu...
Znawca
Opublikowano

Ja mam po ok. 100 i nie mam żadnej opaski. Z tego co wiem, jest to liczone procentowo, że jak na jakąś liczbę gier dostaniesz ileś tam honorów to wtedy jest opaska.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Znajomy ma mniej punktów honoru, a mimo to otrzymał herb! Dlaczego ja go nie dostałem?

Pamiętaj, że wartość, którą zobaczysz na swoim profilu, to nie ilość punktów honoru, a liczba osób, które ci je przyznały. Ilość punktów honoru zależy od tego, jacy gracze ci go przyznają. Uhonorowanie przez gracza spotkanego po raz pierwszy liczy się bardziej, niż uhonorowanie przez znajomego, z którym czekaliście w tej samej kolejce. Tak samo, jeśli uhonoruje was gracz, który robi to bardzo często, taki Honor będzie mniej wart, niż ten od graczy, którzy zatrzymują pochwały tylko dla osób będących jasnymi przykładami „Kodeksu przywoływacza”. ·https://support.leagueoflegends.com/entries/22105666-FAQ-systemu-honoru-Trybunału

Ja miałam żółtą opaskę jak miałam 65 społeczników i 26lvl.Jak dobiłam do 28lvl to ta opaska mi znikła :(

Utraciłem swój Herb, dlaczego?!

Chcemy zachęcić do trwałego honorowego zachowania w grze. Z czasem twój honor będzie się zmniejszać (a twoje herby mogą zniknąć) jeżeli nie będziesz zyskiwać nowych punktów honoru po rozegranych grach. Herby są tymczasowe, ponieważ nie chcieliśmy, by gracze mogli odblokowywać je na stałe i później zacząć rozrabiać. Honorowy gracz nigdy nie będzie wśród 1,5% tych, którzy zostali ukarani przez Trybunał. Jeżeli gracz zostanie ukarany przez Trybunał, to utraci wszystkie swoje herby oraz punkty honoru i będzie musiał zdobyć je ponownie. ~https://support.leagueoflegends.com/entries/22105666-FAQ-systemu-honoru-Trybunału

nauczcie się korzystać z supportu moi drodzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...