Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie grać ?

SpaceGaminG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie oraz problem otóż gram w lol'a ponad rok i fakt miałem kilka kont ale w końcu zrobiłem to jedne i zacząłem na nim grać.Od 1 do 20 lv grało mi się przyjemnie gracze pomagali odgrywali fajny team play ale gdy osiągnąłem 30 poziom zauważyłem że do gry dobiera mi coraz bardziej że tak powiem noobskich graczy. Informacja jest że gram na EU North/East. Ponoć słyszałem że na EU West

graja lepsi gracze to znaczy nie kłócą sie o ks lub inne tego rzeczy. I teraz pytanie do was czy to prawda czy warto przenieś się na EU West.

spacegamingsugnature.jpg

Opublikowano

Wszędzie jest to samo..

EUNE ruscy i turcy (no i oczywiście polaczki , nie - nie polacy tylko POLACZKI)

EUW francuzi i bulgarzy (ci akurat zazwyczaj ZERO KONTAKTU PO ANGIELSKU)

Wniosek :

W KAŻDĄ grę graj tam , gdzie grają twoi koledzy ....

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Na EUNE w ogóle ruskich nie zauważam... Na EUW 300x więcej widziałem. Polaczki fakt są, turcy? mają swój serwer :) polecam EUNE chociaż jak grasz na wyższym poziomie (mean 2k elo or moar) to polecam EUW, bo tam od 2ooo elo mniej więcej jest skok poziomu gry:)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Teraz duzo polakow przenioslo sie spowrotem na eune bo byl darmowy transfer . Graj tam gdzie masz kolegow a jak ich nie masz to siedz na tym nordicu . Raz trafiaja sie slabsi gracze a raz dobrzy. Nie ma juz turkow bo dostali wlasny serwer .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...