Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] PBDO-BOT

romex77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PBDO zawsze tak robią długo aktualizacje? Pytam bo od nie dawna używam botów, teraz pierwszy raz widzę taką długą aktualizacje u PBDO, w porównaniu do Ibota to są dużo z tyłu za nimi.

Opublikowano

@up

ja już sporo korzystam z tego bota i tak długa aktualizacja jest pierwszy raz , wcześniej maks 5 dni odkąd mam go , ale i były takie które trwały kilka godzin więc nie martw się bo to jest spowodowane zmiana pakietów przez BP . :) później szybciej będzie im szło niż ta , choć i tak stosunkowo dłużej od wcześniejszych :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

@up

No bo własnie miałem niby kupować ibota, ale po przekalkulowaniu, jak bądź to się nie opłaca, na jedno konto to rocznie 450 zł chyba za ibota, a za 200 ok. mam na 3 konta dozywotnio w pbdo, w ibocie za 3 (na rok) 1350 zł więc podziekuje ;] pbdo oferuje lepsze mozliwosci, chciazby uzywanie mocy aegisa co zwieksza predkosc, zarobku bo nie musze się klepać.

P.S. nie wiem czy wartosc jaka podalem sa zblizone, bo nie mam czasu teraz sprawdzac, ale fakt jest jeden, ibot jest dużo droższy

Opublikowano

@up

No bo własnie miałem niby kupować ibota, ale po przekalkulowaniu, jak bądź to się nie opłaca, na jedno konto to rocznie 450 zł chyba za ibota, a za 200 ok. mam na 3 konta dozywotnio w pbdo, w ibocie za 3 (na rok) 1350 zł więc podziekuje ;] pbdo oferuje lepsze mozliwosci, chciazby uzywanie mocy aegisa co zwieksza predkosc, zarobku bo nie musze się klepać.

P.S. nie wiem czy wartosc jaka podalem sa zblizone, bo nie mam czasu teraz sprawdzac, ale fakt jest jeden, ibot jest dużo droższy

Z tego co mi wiadomo to licencja ibot nogg kosztuje 60zł na 12 lat <chyba> , gg 120zł i na zawsze , natomiast pbdo-bot jednorazowo na jedno konto żeby tylko bocic w danej chwili , bo ogólnie możemy kilkoma kontami po 2 h dziennie np , kosztuje 120zł . Więc nie wiem skąd ci się wzięły te kwoty :) x

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

no przeciez na profibocie pisze cena 9.98 usd ibot nogg 30 days przy zakupie % sie zwieksza, do 13 usd chyba (tak około), a usd chodzi teraz 3.27 wiec rowna sie 42,51 na miesiac a na rok 510 zł czyli jeszcze więcej. no chyba, że jest innaczej, no ale pisze przeciez ze ibot 30 days

a z pbdo sie pomylilem, kosztuje 305 zł

edit. może wypowiedziałby się kamieniarz? ;] on wszystko objaśni :P

Opublikowano

najłatwiej mi będzie to wyjaśnić w sobotę, gdy będzie -23% :P

ale to chyba oczywiste, że pbdo-bot jest o wiele tańszy od ibota w stosunku czasowym

No własnie, ale kolega wyżej się nie zgadza :)

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Co do aktualizacji PBDO Bota, to jest ona bardzo wydłużona ze względu na nowy system BP, który ma wykończyć boty.

W DarkOrbit co 3 dni pojawia się element, który utrudnia v5 zaktualizowanie bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...