Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maxn Public D3d

Przemek1112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak mam wszystkie opcje to nie moge nikogo ubic i mam connection from server

Crashuje ci WR lub LAGI cię rozłączają z WR...

jak rozszerzyć to menu? klikam '+' i nic

Klikasz "Insert" następnie strzałki: <-', '-> żeby wejść do tego menu, jak ci się podświetli napis: Direct D3D (jakoś tak), to resztą w prawo, lewo pokazujesz/ukrywasz i włączasz...

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Sorki że odkopałem go z dołu xD ale czy nadal działa ??

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

No tak wszystko fajnie tylko ze mi wyskakuje ERROR podczas wejścia na plansze żeby grać ;/...Ale Menu HACZKA zadowalające dałem ci 5 :)

Opublikowano
No tak wszystko fajnie tylko ze mi wyskakuje ERROR podczas wejścia na plansze żeby grać ;/...Ale Menu HACZKA zadowalające dałem ci 5 :)

Baranie... Dzisiaj był update. To chyba normalne że po każdej aktualizacji adresy pamięci się zmieniają, co nie ? ... Poziom tego forum w tym dziale to żenada.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale wszystko ładnie działa, wchodze na room włączam wh, no fog, super jump itd. ale działa tylko wh. no ale mniejsza z tym zadowala mnie i to. ale dlaczego po szybkim czasie zaczyna mi wyłączać wr?

Może ktoś odpowiedzieć na to dziwne zjawisko czym to jest spowodowane i jak temu zapobiec? ;>

Opublikowano

Bravo B)

Jak, ja wam mówiłem, że żadna opcja nie działa, tylko Wall Hack, to nie chcieliście wierzyć - tak, jakbyście w ogóle tego hacka nie mieli, po update!

Teraz macie - hackowaliście, jak narwańcy i wszystko poszło się za przeproszeniem je***, teraz nowe adresy i na nowo robić hacki i po co to?

Nie lepiej, hackować spokojniej i mieć ten jeden hack, niż 10x na 3 dni? - Oczywiście, takie szczyle, co mają po 10 lat, muszą się popisać koleszkom i teraz mają!!!

Closed Topic - hack działa (Wall Hack), reszta nie, bo nowe adresy, wszystko wiadomo - zamknąć temat proszę!

"Alea iacta est!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...