Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia o Let's Play

Reserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z privów będzie na pewno, ale to w nieco późniejszym czasie ;)

W takim razie najlepszym rozwiązaniem będzie US, teraz wiele ludzi gra = dużo widzów = $$$.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Okej, właśnie skończyłem montować 1 odcinek serii. Zdecydowałem że będzie ona się odbywać na Metin2 Singapore. Wstawka na forum będzie najprawdopodobniej jutro rano ;) Mam nadzieję że wszystkim się spodoba ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Witam całe forum :)

Mam małe pytanie - czy myślicie że przyjmie się pomysł który dotyczy nagrywania let's play'ów z Metin 2 PL - konkretniej chodzi mi o serwer Monolit - s12. Na YouTube będę zaczynał od zera, nie mam 12 lat, gimnazjum już dawno skończone więc nie posiadam piskliwego głosu z mutacji :) Chcę wszystko zrobić dość profesjonalnie - porządne intro, nie jakieś z dupy scenki z gry + muzyka w tle. Plan to odcinki 10-15 minutowe, plan na nie będę miał rozpisany gdzieś z boku. Mam swoiste gadane, umiem sprzedać to o czym mówię, mam naprawdę dużą wiedzę o metku. Równocześnie będę też prowadził Let's Play z innych gier :D Jedyne czego mi brakuje to w miarę porządny mikrofon, ale mój którego używam też jest niczego sobie, będę starał się maxymalnie wyciszyć szumy.

Pytanie moje: Czy uważacie że mam szansę "przebić się" przez tony spamu, tego przysłowiowego gówna wrzucanego dziennie na YT? I czy coś takiego w ogóle ma szansę się przyjąć? :)

Ogółem zaczynam od zera, mam tylko ubranie na 18 lvl +9, które zostało m z archaicznej przygody z Mt2PL :)

oke, po mutacji musisz być, nie seplenić mieć przyjemny głos i nie nagrywać jak chodzisz, przewijaj to ;f

Opublikowano

Tak ale muszą być one pouczające tak samo jak filmy pewnego użytkownika kogo nie będę wspominał każdy wiem co mam na myśli.

beznazwyvl.jpg
Opublikowano

Moją jedyną wadą jest dość dziwnie wymawiana głoska "R" ale wcale nie jest źle ;) Co do samej treści - dopiero się uczę, w następnym odcinku na pewno poprawię błędy które napiszą mi ludzie w komentarzach ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Efekty mojej pracy można zobaczyć w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/764540-vm-lets-play-metin2-sg-odcinek-1/

A ten generalnie można już zamknąć :)

2l6yat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...