Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena konta

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Średnia ilość postaci, dobre elo, średnia ilość wygranych.

Ja wyceniam te konto na 50 zł.

@Edit

Przepraszam, nie widziałem skinów, więc cena powinna się podnieść do 100 zł.

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Myślę, że jakiś kiddo dałby Ci te 100zł, mój kolega 3x gorsze konto za 70zł pogonił ze sporym popytem na allegro ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

80zł, nie ma aż tak dużo postaci. Skiny mierne, jedynie elo jest w porządku.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ludzie co wy opowiadacie mój qmpel kupił konto 30 lv bez połowy postaci jakie na tym koncie są za 380 zł tam ma kilka skórek ale żadnego szału

oynk.png

Opublikowano

Ludzie co wy opowiadacie mój qmpel kupił konto 30 lv bez połowy postaci jakie na tym koncie są za 380 zł tam ma kilka skórek ale żadnego szału

Koleś mocno, bardzo mocno przepłacił

80zł

League of Legends

Opublikowano

mało run, mało postaci, skiny dla postaci ktorymi nie kazdy gra, mierne elo

50-60 zl.

Opublikowano

To, że Twój kumpel tak kupił (która widać nie zna się na cenach i przepłacił) to nie znaczy, że po tyle by to konto poszło. Konto warte około 70-90 zł, myślę, że więcej nie wyciągniesz z niego, elo za duże to to nie jest, co innego jakby 1700+ było dodaje to wtedy nieco wartości konta, skiny jak skiny.

Opublikowano

Na allegro jest popyt na takie gówno mój ziomek pogonił za 70zł konto na którym było 5 skinów (dobrych skinów), z 40 championów, 3 strony runek (nie wszystko zapełnione)... wiec nie pierdolcie że 60 zł... Jak trafi dobrego kupca to 100-120zł.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ludzie sie chuja znają :D teraz jest wielkiiii pobyt na takie konta , bo KIDDO chce mieć złoto i janne na sezon 3... kumpel sprzedał podobne konto (kilka skinów mniej) za 120zł to warte coś około 150zł a dla prawdziwego nerda podejdzie za 200zł

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Spokojnie ponad 100 bo masz fajne skiny troche malo postaci no ale tak jak napisal up teraz kazdy chce miec janne za zloto

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...