Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Host

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakąś strone gdzie 1 slot do mc kosztuje 1,50 albo miej xD i żeby była opcja o 5 slotów do np 60 czy tam ilu ;D.

Bo na ownserwer dostałem taką odp :

Witam, nie planujemy takiego posuniecia z powodu że byśmy musieli dalej przyznawać CPU na 10 slotów

20:20

gdybysmy przyznali na 5 slotów to było by problemem i serwer by lagował

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Polecam ci mineserv.eu ( 5 slotów za 10 zł ). Tańszych się nie opłaca bo będą lagowały.

Opublikowano

Fiberhost, oferta MINECRAFT START kosztuje 1,5 za slot :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Na mcservere.eu można było kiedyś dostać 5 slotowy serwer. Nie wiem jak teraz, napisz do admina.

Strony www/Serwery reseller www/Konta www/Serwery VPS, także z DA. GG 44067852.

Opublikowano

Na mcservere.eu można było kiedyś dostać 5 slotowy serwer. Nie wiem jak teraz, napisz do admina.

Już nie można.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

FiberHost.pl - bardzo rozbudowany panel. Wszystko możesz praktycznie zrobić z panelu klienta nawet pluginy wgrać :)

A slot tylko 1.50 za 64 MB Per slot. Niby zamawianie tylko od 10 slotów ale jak się do nich napiszę jest możliwość mniejszej ilości :)

Opublikowano

@UP

Jak się nie znasz to lepiej nic nie pisz... <_<

Miałem na MineServ i tragedia... Ciągłe awarie maszyny, strona więcej nie działa niż działa. A o lagach nie wspomnę. Zrobiłem serwer 20 slotów, wgrałem 15 pluginów i... takie lagi, że wiadomość dochodziła po 15 sekundach.

CraftServe ma dużo bajerów typu ItemShop, nie ma lagów także polecam, ale dobry jest również FiberHost.

Dużo bajerów nie ma ale daje radę. ;) Zero lagów.

5465845486.png

Opublikowano

Mineserv.eu

Fiberhost.pl

ycraft.pl

craftserve.pl

Opublikowano

@2UP

Kochanie Mineserv jest jednym z najlepszych hostingów:*

Jeśli wgrywałeś pluginy które żrą dużo ramu nie ma co się dziwić.

Wiadomo VPS jest zawsze dobrym pomysłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...