Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]VK3601H czy wrto kupywać i jak zarabia

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcę się od was dowiedzeć czy opłaca sie na VK3601H jechać i jak ta maszynka zarabia ;)

Opublikowano

Osobiście polecam Ci VK3601H, nie mam pojęcia jak zarabia, ale maszynka miażdży. Rozrywka jaką Ci dostarczy równa się 100%, przyjemność z gry też jest. Polecam ją do kupna. A zarobki to nigdy na minus. ;p

Opublikowano

Mam VK'ę, co prawda jeszcze nie wymaxowana, ale na razie jest tak:

- zarabia tyle, że jest samowystarczalna i jeszcze coś wpada do portfela

- moim zdaniem najlepszy med VI tieru (mam porównanie do np. t-34-85 którego mam wymaxowanego już)

- jest to lekki czołg ciężki, ponieważ VK'a jest mała, dobry pancerz ma aczkolwiek jest powolna, a jak się chce obrócić w błocie/wodzie to już chuj mnie strzela

- ogólnie gra mi się nim miło i przyjemnie.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Bardzo groźny czołg. Sam go mam i polecam. Co do zarobków, to po dobrej bitwie wychodzisz na plus, niestety po słabej jesteś pod kreską ze względu na drogą amunicje i koszta naprawy.

Tak jak kolega wyżej mówi, mógłby być troszkę mobilniejszy :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Warto, czolg ten dobrze losuje. Czesto na top liscie, a rzadko na 8 tierach. Jego zarobki sa zblizone do innych 6 tierow. Wszystko zalezy od zadanego dmg.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Miałem go przez kilka miesięcy i grało się nim dobrze. Nie jest idealny do zarabiania(w 95% wychodzi na +), ale dla zabawy w sam raz:) PS: Expi się na nim fajnie załogę xD Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Najlepszy czołg z wszystkich do 6 tieru gorąco polecam sam mam ten czołg wymakxowany z 3 modułami drugim perkiem na 80% i muszę przyznać jest zajebisty

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Powiem tak, jak przesiadlem sie z PzKpfw III/IV na VK3600 myslalem ,ze dostane zawalu :-S. Pozniej po paru rozegranych bitwach nie bylo az tak zle ale ...no wlasnie ale. Dla mnie ten czolg byl poprostu kolejnym z serii "zlo konieczne" na drodze do wyzszego tieru :-)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

@Up

Widocznie nie umiesz nim grać ;)

Każdy dobry gracz miło go wspomina ja jeszcze nie mogę go wspominać, bo nie zamierzam go sprzedawać jest dobry do zarobku i na kompanie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

Widocznie nie umiesz nim grać ;)

Każdy dobry gracz miło go wspomina ja jeszcze nie mogę go wspominać, bo nie zamierzam go sprzedawać jest dobry do zarobku i na kompanie

Hmmm... nie wiem co Ci odpisac , bo faktycznie mało nim grałem, a jednak nadal twierdze, że DLA MNIE , to było zło konieczne, a wierz mi, trochę już gram ;-)

Gostek pyta , czy warto , wiec pisze jak ja go postrzegam a nie Ty , czy inni ;-)

Opublikowano

Hmmm... nie wiem co Ci odpisac , bo faktycznie mało nim grałem, a jednak nadal twierdze, że DLA MNIE , to było zło konieczne, a wierz mi, trochę już gram ;-)

Gostek pyta , czy warto , wiec pisze jak ja go postrzegam a nie Ty , czy inni ;-)

Nie ważne ile już grasz, a jak :)

Możesz mieć na swoim koncie i 30k bitew, ale nie koniecznie możesz umieć grać ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up ... nic dodać nic ująć , widze że piszesz o sobie , takie miałem przeczucie.

Mam nadzieje, że spotkamy się kiedyś w "terenie" i wujek ;-) pokaze Ci jak się gra. ;-)

A wracając do tematu. Po prostu mi ten czołg wyjątkowo nie pasi i tyle :-)

Opublikowano

@up ... nic dodać nic ująć , widze że piszesz o sobie , takie miałem przeczucie.

Mam nadzieje, że spotkamy się kiedyś w "terenie" i wujek ;-) pokaze Ci jak się gra. ;-)

A wracając do tematu. Po prostu mi ten czołg wyjątkowo nie pasi i tyle :-)

O sobie? Z tego co widzę to w tym dziale mam największą wiedzę o grze ;)

Więc to co ty napisałeś to jedynie twoje ostatnie próby pogrążenia wszystkich tylko nie siebie

//Za dużo burżuazji. :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jeszcze raz napisze: Gostek pytal sie o cos , wiec ja mu odpowiadam , tym samym wyrazajac swoja opinie. Moja opinia niekoniecznie musi byc zgodna z Twoja. Kazdy ma prawo do wyrazania swoich pogladow , nawet w tak blachych sprawch jak "czolgi" :-) a Ty starasz sie robic " z igly widly" bredzac jakies farmazony, w ogole nie zwiazane z tematem ale jak widac taki Twoj sposob zaistnienia na Forum ( wystarczy przeczytac jakis temat , gdzie ktos ma inne zdanie niz Ty ). Rozmowa z Toba nic nie wnosi w temacie , wiec prosze nie odpowiadaj bo tylko dajesz swiadectwo o swojej ...

Opublikowano

O sobie? Z tego co widzę to w tym dziale mam największą wiedzę o grze ;)

Więc to co ty napisałeś to jedynie twoje ostatnie próby pogrążenia wszystkich tylko nie siebie

//Za dużo burżuazji. :)

Widze , że to ty jesteś wyrocznią , jedyną, nieomylną . martina1972 napisał jaki ten czołg jest/był dla niego a ty go atakujesz. I faktycznie jak przeglądam jakieś posty gdzie ktoś sie z tobą nie zgadza, to ma przerąbane. Ciekawe z czego to wynika ?

A wracając do tematu, vk3601h jest dobrym czołgiem, wymaga nauki - obsługi - czasu żeby poznać jego zalety. Co prawda mój kolo ma zdanie podobne do martiny1972 i też kupił , wsiadł zrobił kółko ;-) i stwierdził ,że to nie to. Każdy pewnie z Was miał jakieś maszyny, których woli nie wspominać.

Czołgiem ;-)

test

Opublikowano

To z martina1972 to wielkie nieporozumienie. Chłopak się pomylił, bo z Pzkpfw III/IV na VK3001(H) a nie VK3601(H)! O VK3001(H) to można powiedzieć że jest yy... chujowy jakości poniżej przeciętnej ;) 3001 w porównaniu z 3601 to bałwan z błota...

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...