Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer MC

Magula

Czy chcesz taki serw?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz taki serw?

• Tak.
      0
    • Nie.
    • Tak, i chc? pomóc przy jego budowie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie niedawno wpadł mi do głowy pomysł na serw o taki:

Respimy się w opuszczonym, opanowanym mieście przez zombie.Naukowcy się bawili i przypadkowo wyszedł wirus który każdego zamienia w zombie.Oczywiście jest grupka osób które są na niego uotporione (My).

Próbujemy od nowa odbudować cywilizacje, ale pierw trzeba wynaleźć antidotum na wirus. Moby będą x2 szybsze i x2 silniejsze. A jeśli zombie cię zaatakuje zmieniasz się w zombie. Zombie nie może budować i ma tylko jedna komendę.

Na czym będzie polegać rozrywka?

Rozrywka będzie polegać na przeżyciu (samemu nie dasz rady), musimy zbudować osady i chronić się. Zombie będą cały czas i wszędzie. Antidotum prawdopodobnie nigdy nie zostanie wynalezione, a nawet jeśli będzie trzeba je kupić ;] ( żeby już nie być zombie)

Piszcie co sądzicie o takim serwie.

Coś w stylu The Walking Dead

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Pomysł może być :) nawet mi się podoba ;D Jak będziesz miał serwer to na pw mi IP podaj :)

xXauz.png

By Me

;) Zostanę ADMINEM Na Serwerze MC !.

Opublikowano

Chciała bym, ale pierw trzeba by było mapę i napisać parę pluginów, a tego nie umiem

17abys.png              

Opublikowano

Chciała bym, ale pierw trzeba by było mapę i napisać parę pluginów, a tego nie umiem

napisz osobny temat że zlecasz wykonanie pluginów w zamian za... to ty zdecyduj. musisz coś wnieść do projektu bo staniesz się zbędna i "wspólnicy" prędzej czy później zrobią Cię w konia :D Pomysł to jednak za mało

xxx

Opublikowano

Naukowcy się bawili..

Wymaga małego dopracowania słownictwa ;) ale jeżeli zrobisz taki serwer w dodatku polski to powiem tak musi być dużo slotów bo wtedy serwer będzie hitem, będzie numerem 1 w Polsce! :D

Panowie rezerwuje miejsce :)

Opublikowano

pomysł jest bardzo fajny coś w stylu apokalipsy zombie xD jak w modzie DayZ...

można też zbudować coś takiego jak w MineZ czyli Minecraftowym DayZ(www.minez.net)

Opublikowano

Nawet jeśli to i tak długo by z tym zeszło, 2-3 miesiące sama mapka.

To co zbieramy skład? xD

@down To szukamy ok 2 techników i budowniczym, a i serw żeby na nim robić ;]

Spoko Krzychcus, ale pierw jakiś serw żeby na nim budować, na moim nie damy rady.

17abys.png              

Opublikowano

Nawet jeśli to i tak długo by z tym zeszło, 2-3 miesiące sama mapka.

może i tak ale ..przecież nawet gdybyś coś takiego zrobił jak MineZ to chyba każdy byłby chętny do pomocy a co do trwania mówi się trudno.No ale nic na szybko nikt cię niegoni....

TAK ZBIERAMY SKŁAD!

spoczko to jeżeli istnieje możliwość to ja biore siębie na troszkę budowniczego !

post-497834-0-13431800-1352316316.png

Spoko Krzychcus, ale pierw jakiś serw żeby na nim budować, na moim nie damy rady.

HMMM....sam niewiem u mnie na pc tez nieda rady bo mam dosyc slabego

Opublikowano

Jeśli będzie ileś tam osób zainteresowanych takim projektem, zacznę może powoli szukać ludzi do współpracy.

17abys.png              

Opublikowano

hm..................... ja sobie teraz pykam w MineZ można magula zrobić identyczne tylko po POLSKU! www.minez.net ps.gram na europejskim public 1

Opublikowano

Pachnie, ale nie do końca DayZ :)

@down Nie mam premium, więc nie zobaczę ;/

17abys.png              

Opublikowano

@up wiem, dlatego potrzebuję ok. 2 techników, i jak mówiłam wcześniej kilku epicko budujących budowniczych.

Zgłaszać się!:D

17abys.png              

Opublikowano

Wypowiadajcie się w postach i ankiecie.:)

17abys.png              

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...