Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno Ibot'a paysefcard za usd

solidarnosc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupic ibot'a na profibot.net lecz jest mozliwosc kupna poprzez payseftcard ale za USD ! Czy jest mozliwosc taka, ze kupie payseftcard za pln i przeliczy mi automatycznie na usd? Ps za ile bym musial kupic pasyseftcard'a za 30 zł czy 2x 20zl ?Koszt to 9.90 USD

Opublikowano

Tak. Nie kupuj jak jest za 9,90 tylko jak jest znizka 23% w soboty- wtedy (przynajmniej jak ja robiłem przez pay pal) wychodz 36 zł.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Tak. Nie kupuj jak jest za 9,90 tylko jak jest znizka 23% w soboty- wtedy (przynajmniej jak ja robiłem przez pay pal) wychodz 36 zł.

yyyy + 23% przy płatności PSC + przewalutowanie, 50zł powinno starczyć (w sobotę)

przewalutowanie następuje automatycznie

sygnacu.jpg

Opublikowano

yyyy + 23% przy płatności PSC + przewalutowanie, 50zł powinno starczyć (w sobotę)

przewalutowanie następuje automatycznie

yyy +25% jak juz coś. No to ciekawe może od razu 100 zł? Jak jakoś ja kupowałem przez paya pala - A TEŻ JEST +25%- to wyszło 35-36 zł (zależy od kursu) + koszty przewalutowania- na pay palu nie miałem w dolarach tylko w złotówkach. Tu masz screena niedowiarku http://www.iv.pl/ima...92254181896.jpg w tym przypadku nawet 34 zł zapłaciłem i nie wypowiadaj się jak nie znasz tematu.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Na PP nie ma róźnicy czy to PLN czu USD, to możliwe, że kupowałem w tygodniu

Masz w ogóle pay pala czy tylko z domysłów to wiesz? Jest różnica http://www.iv.pl/images/79634196043623327965.jpg. Możesz ustawić jaką chcesz mieć walute podstawową i wtedy jak ustawisz np. na USD to przy przelaniu PLN z banku automatycznie będzie ci przewalutowywało potrącając oczywiście koszt tego przewaulotwania.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Witam. Nie bd zakladal nowego tematu bo nie ma po co. Moze ktos powiedziec ile kosztuje mniej wiecej licencja na miesiac na OSa na stronie profibot? Platnosc za pomoca PSC. I kiedy najlepiej kupowac

Opublikowano

Witam. Nie bd zakladal nowego tematu bo nie ma po co. Moze ktos powiedziec ile kosztuje mniej wiecej licencja na miesiac na OSa na stronie profibot? Platnosc za pomoca PSC. I kiedy najlepiej kupowac

W sobote przez pay pala koło 20 zł dałem. Przez PSC powinno być podobnie. Tylko kupuj w sobotę bo wtedy jest zniżka 23%.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...