Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer preferował byś ty?!

Crezo.tv

Jaki serwer minecraft wybierasz?  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer minecraft wybierasz?

• serwer oparty na grze metin2
      25
    • serwer paintball
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w fazie twożenia serwera minecraft i mam do was moi mili pytanie!

Mianowicie: Jaki serwer minecraft wybierasz?

- serwer oparty na grze metin2

- serwer paintball

Odpowiadać w ankiecie lub jeśli ktoś chce w postach!

Od razu mówię na serwer oparty na grze metin2 trzeba czekać ok 1,5miesiąca a serwer paintball powstał by do końca tego tygodnia! :)

Opublikowano

Survival 100%!!! Brak LWC, brak komend, brak wszystkiego, jedyne automat z food i anty-xray (nie otherdrop).

Lub zrób sv - || - tylko sethome, sethome invite. Zajebisty plugin, polecam.

Opublikowano

ty nie lepszy "żucom" .

@Topic Full survival (mogą do tego być Factions) najlepiej na WL żeby sie czopki nie zbierały i przy okazji przy prośbie o dodanie do WL odświeżą reklamę.

Opublikowano

Najlepiej zmodyfikowany SKyblock tzn. ciut większa wyspa oraz skelpik w którym można kupować potrzbne itemy[wiaderka z lawa itp.] Oczywiście żeby zarobić trzeba sprzedac swoje itemy

xxx

Opublikowano

@Up to w taki razie wymień mi minimum 7 serwów skyblocków na PW ;) Nie no dobra ale nie ma takich porządnych Skyblocków tylko jakies badzieiwe -.- Ale teraz znalazłem genialny serwer SKyblock na który polecam wejść

xxx

Opublikowano

Wiesz , że ja też myślałem o Metinie? Ale zrezygnowałem. Pomysł - pomysłem dobry , lecz nie wiem czy to się sprzeda , według mnie jak będę chciał grać w Metina to pogram w prawdziwego Metina. Ja na Paintball'u bym chętnie zagrał , więc zagłosowałem na niego. Paintball by się sprzedał szybciej.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Jak już to serwer Paintball, lecz mapa musiałaby być już bardzo ciekawa. Oparta na różnych kryjówkach etc.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja niemoge . Myślałem że serwer metin2 to mój pomysł :( ehh za wolno robię ten server.

@topic a tak wgl zrób serwer metin2 jeśli umiesz zrobić dt bossy respawn mobów itp. komnata ze smokiem. mam już dużo planów

jak coś to pw

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...