Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Odliczanie czasu do PVP, Pobieranie HP przeciwnika, Pobieranie imienia przeciwnika - By Krzywy

Evelen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5min roboty

Czekam na efekty Twojej pracy rudy wojowniku :)

Rozumiem, że będzie to na Evelen? :D

Fajny efekt :)

Te odliczanie czasu na 99% zostanie wprowadzone w weekend na Evelenie. Na razie jednak walczymy, aby przywrócić serwer do działalności.
Opublikowano

5min roboty

Idź ty lepiej rób nowe itemki w navi żeby sprzedawać na reinorze.

@top

Ciekawy pomysł :) Teraz wielu się za to weźmie i będzie próbowało to ulepszać by pokazać jacy to nie są zajebistymi technikami :P

Opublikowano

Te odliczanie czasu na 99% zostanie wprowadzone w weekend na Evelenie. Na razie jednak walczymy, aby przywrócić serwer do działalności.

To świetnie :)

A wiecie może kiedy wasz serwis naprawi ten błąd?

Mnie jak na razie chodzi tylko strona.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Prosty, czemu się nie chwaliłeś, że to ogarnąłeś? :c

Propsy

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Na elitepvpers diff z pobieraniem vida, dzięki temu można zrobić pokazywanie hp po śmierci ;)

A te odliczanie krzywy zrobił only client, bo nie umie edytować game.

Pewnie jakoś to połączył z dwoma klientami, wyzwanymi postaciami i wyzywającymi;]

Opublikowano

Na elitepvpers diff z pobieraniem vida, dzięki temu można zrobić pokazywanie hp po śmierci ;)

Pewnie jakoś to połączył z dwoma klientami, wyzwanymi postaciami i wyzywającymi;]

Nie zrobiłbys tego nawet w cliencie, więc w czym problem? A może game? Może razem to zrobiliśmy? Może ktoś nam pomógł?
Opublikowano

W twoje umiejętności nie wierze, pewnie żeś tenmie zapłacił ;)

Krzywy wiem, że odliczanie zrobił, ale po stronie klienta, bo to pro klient master ;)

Opublikowano

W twoje umiejętności nie wierze, pewnie żeś tenmie zapłacił ;)

Krzywy wiem, że odliczanie zrobił, ale po stronie klienta, bo to pro klient master ;)

No, wiadomo że wszystko mam od Tenmy, beka. A, no i od Sensuala kupuję jeszcze dify, nie?

Jeszcze niczego od nikogo nie kupiłem, więc zachowaj takie komentarze dla siebie i na przyszłość nie mierz innych swoją miarą. Chcesz pytaj się Tenmy czy coś od niego kupowałem, pytaj się Sensuala itd.

Co do Krzywego, to faktycznie. Hubert zna się na tym i faktycznie jest "pro klient masterem" :)

Rekrut
Opublikowano

to pobieranie miałem wcześniej niż epvp.

edytować game nie umiem, fakt ale może mam to w game?

czy ktoś musi o tym wiedzieć?

banned

Opublikowano

Napisze co już napisałem na yt. Anyway

Jeżeli jest to client-side a jestem pewny że tak nie polecałbym tego nigdzie wprowadzać gdyż...

- opozniasz jedynie wpisanie komendy pvp vid więc moge sam ja wpisac na chat i zaczac pvp bez czekania

- pobierasz hp zabojcy tylko z PVP, na wojnie lub gdy ktoś cie zabije na wolnym to nie zadziała

@edit. Aha pobierasz vid zabitej postaci. Dobra, czyli jest to server-side. Wciąz, pobieranie vida, select, pobieranie hp... trochę wolno to działa

Wciąż jednak.. dobra próba. Jednak olej modyfikacje tego typu client side bo nie opłaca się.

tekstury te same co na nevrast

tez beda?

Z tego co wiem to nikt z naszego teamu ich nie robił. Beka

sygna.png
Opublikowano

@Tenma, ja nie twierdze ze tylko wy jako jedyni je macie / mieliście, tylko mowie ze są te same na filmiku ;o

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Napisze co już napisałem na yt. Anyway

Jeżeli jest to client-side a jestem pewny że tak nie polecałbym tego nigdzie wprowadzać gdyż...

- opozniasz jedynie wpisanie komendy pvp vid więc moge sam ja wpisac na chat i zaczac pvp bez czekania

- pobierasz hp zabojcy tylko z PVP, na wojnie lub gdy ktoś cie zabije na wolnym to nie zadziała

@edit. Aha pobierasz vid zabitej postaci. Dobra, czyli jest to server-side. Wciąz, pobieranie vida, select, pobieranie hp... trochę wolno to działa

Wciąż jednak.. dobra próba. Jednak olej modyfikacje tego typu client side bo nie opłaca się.

Z tego co wiem to nikt z naszego teamu ich nie robił. Beka

[ironia] co ty gadasz, przecież kupiłem to od Ciebie... [/ironia] ;)

PS. Podczas odliczania nie możesz nic zrobić. Chat jest zablokowany.

Opublikowano

Świetnie się to prezentuje.

Odliczanie pvp następuje po kliknięciu ,,Zgoda" drugiej osoby czy wyzywasz na pojedynek i od razu czas upływa (Wybacz jakość filmu trochę nie pozwoliła mi dopatrzeć się jak to działa).

Z tym sprawdzaniem HP przeciwnika bomba. Gracz ,który przegrał wie ile zostało hp przeciwnikowi.

Propsy.

Opublikowano

[ironia] co ty gadasz, przecież kupiłem to od Ciebie... [/ironia] ;)

PS. Podczas odliczania nie możesz nic zrobić. Chat jest zablokowany.

Nom. Teraz tylko zostaje sprawa zablokowania graczy którzy grają na modzie, przecież u nich nie nastąpi odliczanie a od razu rozpocznie się pojedynek.

Your superman is here, bitch!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...