Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Cs fps

Feraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam jeden problem w cs który występuje z niewiadomych przczyn. Mianowicie spadają mi fps w niektorych miejscach na mapie. De_dust2. dzieje się to na każdych serwach. Niewiem ale wczesniej tego nei było. Reinstalacja nie pomogła komendy żadne na obniżenie grafiki tutaj nic nie dadzą synchronizacja pionowa wyłączona. Tylko nurtuje mnie to że teraz spadaja a wczesniej nie. Proszę o pomoc dam limit like.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Masz zapchany dysk z Windowsem. Przeczyść go z nie potrzebnych plików, lub poprzenoś na inny dysk

I jeszcze przeskanuj komputer anty wirusem.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Prawdopodobnie leży to po stronie kabla usb od internetu. Wystarczy że odłączysz go od kompa podmuchasz trochę w niego i efekt zobaczysz sam w grze. Sam tak miałem i jakoś mi wszystko poszło.

sygnaturk1111.png

| | Members | |

Opublikowano

Za mało wszyscy podajecie szczegółów.

Zobaczcie jak ja się rozpisuję kiedy mam problem z CS'em xD

Podaj jaki masz komputer, jaki internet, steam czy nonsteam, jak NS to jaki patch, i jak się mają sterowniki od karty graficznej i stan zdrowotny komputera.

Jak wszystko podasz masz 80% więcej szans że ktoś ci poda trafną odpowiedź :)

Opublikowano

Intel core 2 duo 2,40ghz razy 2 Gigabyte Karta Intel. Internet szybki nawet. 1gb w 10 minut. A pozatym to dzieje sie teraz a wczesniej sie tak nie działo. Patch v23 Sterowniki zaktualizowane. I non steam.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Mój kumpel ma identyczny procesor i też ma takie problemy.

Spróbój zainstalować nowszy patch, powiedzmy że v35 (albo v43 lub v48)

CS 1.6 to taka gra że nie trawi nowszych procesorów, już nawet tych dwurdzeniowych.

I dzieją się różne wygibasy, nawet jak wcześniej działało a teraz nie.

W Steamie to nie ma problemu, bo można dopisać do parametrów startowych "-threads X" (tyle ile rdzeni)

Proponuję zainwestować w Steama, chyba że masz, ale to tylko dla wydajności. (nie żebym coś sugerował hehe)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...