Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie obecność w szkole wymówka?!

Platinum™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jutro nie pójde do szkoły, bo klasa ma jakieś kino zapomniałem zapłacić więc nie pójde. Nie chce mi się isć do szkoły z mojej klasy będzie tylko 9 uczniów, a tak to będa klasy pomieszane. Co odpowiedzieć wychowawczyni gdyby spytała - Czemu Cię nie było w szkole , Adam ?

Opublikowano

siedziałem na em pe ce i pisałem głupie tematy

wpieprzałem kogz

mama mi nie pozwala

serio?

chyba bedziesz w domu to wez usprawiedliwienie, to jest zerówka że nauczyciela obchodzi nieobecność? u mnie nauczyciele się cieszą jak nie ma ludzi w klasie.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ej.. no weź nie rób sobie jaj . Ja pytam na powaznie i wy tez macie odpowiedzieć na powaznie. Po za tym nie mam chomika :P

@up No, ale moja pani od polskiego, która jest wychowawcą naszej klasy i nie raz się zdarzyło, że zapytałą o nieobecność . Po za tym pyta też o to czemu nie mam np. godzin nie usprawiedliwionych. A jak mama mi napisze usprawiedliwienie to w nim też coś musi być napisane, żeby pani uwierzyla . Nie moge napisać, że u lekarza, albo że bylem chory bo chyba 3 tygodnie temu tez dalem takie usprawiedliwienie

Opublikowano

Gdy pani nam pokazała plan jutrzejszy , to widziała , że patrze i chcę wiedzieć jakie jutro lekcje . Czy nie uważasz , że osoba która idzie do dentysty wie to conajmniej dzień wczesniej?

Moglem np.: zapomniec powiedziec

Opublikowano

Waliłem konia lewym palcem z prawej strony

Kogz posypany_______________________

Byłem w domu

Kogz posypany_______________________

Byłem chory

Opublikowano

Powiedz że zapomniałeś pójść do szkoły lub że nie pamiętasz gdzie miałeś szkołe lub lekcje

/zakaz handlu

Opublikowano

Powiedz, że jak wyszedłeś za próg domu zgarnęło cie cba, zabrali cie do ciemnego pomieszczenia, przydupili młotkiem w głowę straciłeś przytomność ... obudziłeś się ... suprise !! Po tym zdarzeniu odechciało ci się iść do szkoły :)

Opublikowano

U mnie to jest tylko :

-Masz usprawiedliwienie... ? jeżeli nie to ujemne punkty i to wszystko

A jeżeli już musisz to powiedz, że nie było Cie z powodu ważnej sprawy rodzinnej

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Żeby uczeń miał problemy z wymówką , ja nie kombinuje z wymówkami typu lekrza, dentysta itp, po prostu jak się spyta to mówię " obudziłem się i bardzo mnie bolał brzuch lub głowa, wziąłem tabletki lecz nie pomogło więc nie mogłem iść do szkoły.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

jeśli masz aparat to powiedz że ci się rozwalił i musiałeś iść do ortodonty, kumple w kl u mnie tak rżną głupa przed wychą ; d

Opublikowano

mówisz ze bolał cie brzuch/głowa/źle sie czułeś i tyle, nie ma co kombinować więcej z wymówkami

Opublikowano

Byłeś u lekarza, byłeś na pogrzebie/ślubie, źle sie czułeś, czekałeś na kuriera, miałeś gości

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Masz kogz, walnij krechę i od razu przyjdzie ci do głowy wymówka.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Powiedz że wymiotowałeś, albo bolała cię głowa, ewent. że miałeś pogrzeb lub babcię w szpitalu

Game Over

Opublikowano

Jak masz sensowne usprawiedliwienie to mogą Ci naskoczyć. Ja tam piszę różnie albo dentysta albo doktor.

P.S

Dość często tak robię bo mam chorobę lokomocyjną i jak jest wycieczka to mnie do szkoły wysyłają do innej klasy. Bez sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...