Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer no-hamachi

LordZibi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem , taki , że robię serwer na no-ip (mam routera TP-LINK).

Wszystko dobrze , bukkit tak samo dobrze (pobrałem pliki serwerowe) , wpisuje ip serwera i w ogóle nic , tak jakby serwer był wyłączony , a oczywiście go włączyłem :/

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

@UP Zostawiłem puste.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Pomoze ktos?

//dblpost

1f01e291.png

Opublikowano

@UP nie pomogło..

1f01e291.png

Opublikowano

IP te z no-ip niewiem jakie tam masz ... AryanTM.no-ip.com czy jakoś tak... wpisujesz w server.properties :)

xXauz.png

By Me

;) Zostanę ADMINEM Na Serwerze MC !.

Opublikowano

IP te z no-ip niewiem jakie tam masz ... AryanTM.no-ip.com czy jakoś tak... wpisujesz w server.properties :)

Nie wpisuje. Ma coś z portami.

Opublikowano

@UP Tego się nie wpisuje , bo to się same wyszukuje , a jak to wpiszę to nawet się bukkit włączyć nie chce.

@MrDadosz nie wiem , te porty to coś jakieś problemy chyba przez to są , bo nie wiem , jak potem na stronę routera to nawet nie ma tej zakładki gdzie się odblokowuje. Chodzi mi o te zakładki "Forwarding" itp.

1f01e291.png

Opublikowano

Może porty masz zablokowane ? a dokładnie robiłeś serwer zgodnie z instrukcjami na youtubie ?

xXauz.png

By Me

;) Zostanę ADMINEM Na Serwerze MC !.

Opublikowano

@UP Tego się nie wpisuje , bo to się same wyszukuje , a jak to wpiszę to nawet się bukkit włączyć nie chce.

@MrDadosz nie wiem , te porty to coś jakieś problemy chyba przez to są , bo nie wiem , jak potem na stronę routera to nawet nie ma tej zakładki gdzie się odblokowuje. Chodzi mi o te zakładki "Forwarding" itp.

Najpierw odblokuj porty, później zakładaj tematy że ci serwer no-hamachi nie działa :D. Jest programik co sam odblokowuje. Poszukaj w google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...