Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KeansMT2 [Hamachi]

PanKanapka

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ją się nie żale bo nie na czego...

Chcę tylko uświadomić tym którzy oglądają ten temat w jakim dziecinnym adminem mają doczynienia.

Opublikowano

Dingox, ja nie wiem dokładnie co na tym serwie się stało, że Bosskiego i Mańka nie ma w Teamie, ale po tym co przeczytałem sądzę, że wyrzucił ich z Teamu bo usunęli wszystkie konta itp. z navi.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Dingox, ja nie wiem dokładnie co na tym serwie się stało, że Bosskiego i Mańka nie ma w Teamie, ale po tym co przeczytałem sądzę, że wyrzucił ich z Teamu bo usunęli wszystkie konta itp. z navi.

Tak dokładnie calą baze usuneli ale wszystko jest juz git.

Serwer to dno ...

Ta jasne-.- .Grac nie umiesz to jest dnoo..

Dzis serwer off chyba cały dzien.Musze popracować nad Loch Pająków V3,Questy na 99lv na start i jeszcze pare rzeczy w bazie.

Hahaha.

Jaki admin dobry .

Bosski i Maniek się na męczyli edytując pliki etc. a on ich z Team'u wyebal.

Powodzenia z iloscią graczy .^^

Dziennie gra po +12osob cały czasz jest ktoś nowy wiec...Jezeli chodzi o pliki.Zrobil pliki na moj serwer i ma pecha.Wyjebalem ich z team-u za numer z bazą .
Opublikowano

Omg już dzieci się rzucają jak na każdym serwerze Kanapka ja bym się nie przejmował nimi, dzieci zawsze były , są i będą, leją na wolnym bo myślą że uda im sie kogoś zabić, bo w pvp nie mają szans :] Eventy jakąś ja grałem i były nawet było parę ognisk, za jakieś 15min znowu były więc nie płaczcie że nie ma eventów , jak wam się nie podoba to idźcie sobie na inny serv albo na pl-a może tam będziecie mieć więcej eventów ':] A jak wam się serwery nie podobają to sami zróbcie a jak nie wiecie jak to grajcie na tym co jest, a nie ciągle jakieś spamy, będzie to samo co na każdym serwerze, dzieci będą wyzywać w końcu każdy przestanie grać i serwer padnie, bo jakieś dzieci będą pisać żę ch... serw w komentarzach i nikt nie będzie wbijał.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...