Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ban za nic

m@c13k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś po szkole chciałem wejść do gry, po czym zaskoczyła mnie niemiła niespodzianka. Dostałem bana, na stronie pisze, że konto jest active, mój kolega ma to samo. Czy to jest bug? o.O

Opublikowano

Też miałem ten sam problem. Wysłałem im wszystko i opisałem, ale nic ... mówią, że używałem bugów typu q/e+wall .. coz widac za to tez juz banuja ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jeśli pisze, że konto jest active na wr-stats to nic nie znaczy, bo wr-stats aktualizuje się raz na 24h ;)

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

ODRAZU NA WSTEPNIE NIE MA BANA ZA NIC .... zawsze jest jakas kara moze : hackowales , bugowales , grales z zhackiem , lagowales , wyzywales , grales na romie OPK ... zawsze cos jest :D

a jakies rady ?? pisz ticketa i nie pisz ze ci zbanowali konto tylko co sie stalo ze zaistniala taka i taka sytuacja :D

Opublikowano

Juz wiem :D wasze konta byly podejzane o hacki :D kiedys tez tak bylo ale ludzie dostali unbany i dostawali kase i premki :D to tyle bedziecie miec swoje konta chyba ze haxiliscie :D licze na like za pomoc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...